• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Quaresma Evet Dedi
04 Aralık 2012 Salı 09:13

Quaresma 'Evet' Dedi

Yıllık 3 milyon 750 bin Euro kazancıyla takımdaki dengeleri bozan Portekizlinin gardı sonunda düştü.
Kartalın’ın bu sezonki en büyük başağrısı olan Ricardo Quaresma, devre arasında takımdan ayrılmak için gün sayıyor. Portekizli oyuncunun yeni adresi ise Fransız ekibi Marsilya... Fikret Orman yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte başlayan yeniden yapılanmada ücreti nedeniyle gözden düşen yıldız oyuncu, maaşında indirime gitmeyince kadro dışı bırakılmıştı.
Sezon başında yurt dışı kamplarına götürülmeyen, takımla tüm bağları koparılan Portekizli, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yardımcı antrenörler eşliğinde çalışırken menajeri Mendes de Avrupa’da takım avına çıkmıştı. Yüksek ücreti nedeniyle kimsenin yanına bile yaklaşmadığı Quaresma için son olarak Marsilya devreye girerken Fransız basını aylık 180 bin Euro karşılığında anlaşmanın sağlandığını açıkladı.
AYLIK 180 BİN EURO
Gçrüşmeleri son olarak Le foot gazete de Transferts de duyururken devre arasında imzaların atılacağı iddia edildi. Portekizli oyuncunun kapıyı 3 milyon Euro’dan açtığı ancak Fransız temsilcisinin 2 milyon Euro’da ısrar ettiğinin altı çizildi. Ayrıca Marsilyalı yetkililerin yıldız futbolcuya ‘Bonservisini alıp gelirsen sana yılda 2 milyon 400 bin Euro vereriz’ teklifini sunduğu ancak Q7’nin aylık 180 bin Euro karşılığında 1.5 yıllık anlaşmayı kabul ettiği öne sürüldü.
MENDESE GELDİ
UEFA Avrupa Ligi’nde F.Bahçe ile aynı grupta yer alan Marsilya, Gignac’ın sakatlanmasının ardından güç kaybederken Fransız ekibinin bu eksiği Quaresma ile kapatmayı istediği öğrenildi. Aradaki görüşmeleri yürüten menajer Jorge Mendes’in de İstanbul’da Beşiktaşlı yöneticilerle biraraya geldiği ve aradaki buzların eridiği vurgulandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA