• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Puan kaybına tahammül yok
16 Şubat 2010 Salı 10:49

'Puan kaybına tahammül yok'

Konyaspor takım kaptanlarından Ömer Hacısalihoğlu, Orduspor karşılaşmasını kazanarak Süper Lig hedefi doğrultusunda yollarında ilerlemek istediklerini söyledi.

Kartalspor maçından 3 puanla ayrılamayarak yakalamak istedikleri avantajı iyi kullanamadıklarını ifade eden Konyaspor takım kaptanlarından Ömer Hacısalihoğlu, Orduspor karşılaşmasını kazanarak seri başlatmak ve Süper Lig hedefi doğrultusunda yollarında ilerlemek istediklerini söyledi.

Ömer Hacısalihoğlu, Kartalspor karşılaşması ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede "İlk yarıdaki mükemmel oyunumuzu bir türlü golle süsleyemedik. Kazanmak adına her şeyimizi ortaya koyduk. İkinci yarı saha zemininin ağırlaşmasından dolayı yorulduk ve maç biraz ortada geçti. Rakiplerimizin puanlar kaybettiği haftada kazanmak isterdik. Ama olmadı ve 1 puana razı olduk. İnşallah önümüzdeki Orduspor maçını galip tamamlayarak 3 puan sevinci yaşarız" dedi.

Orduspor karşılaşmasının gerçek anlamda bir kırılma noktası olacağını da sözlerine ekleyen Ömer Hacısalihoğlu, "Kendi sahamızda puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Rakip ayrımı yapacak durumda da değiliz. Tek düşüncemiz Orduspor maçını kazanarak yeniden bir seri yakalamak. Bunu başaracak güce sahibiz. Pazar günü tribünleri dolduracağına inandığımız taraftarlarımızında desteğiyle Orduspor maçını galip bitirerek Süper Lig hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA