• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PTT 1. Ligde 5. Haftanın ardından
02 Ekim 2012 Salı 14:24

PTT 1. Ligde 5. Haftanın ardından

PTT 1. Ligde 5. hafta tamamlandı.Liderliği Bu hafta Karşıyaka devralırken ligin dibinde yine Ankaragücü yer aldı.23 golün atıldığı haftada 8 maçı ev sahibi ekipler kazanırken bir maç berabere bitti
PTT 1. Lig'de 5. hafta tamamlandı. Ligde oynanan maçlar ve oluşan puan durumu şu şekilde:
 
Kayseri Erciyesspor  5- 1 Adanademirspor
Ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor sahasında sıkıntılı günler geçiren Adana Demirspor’u farkı mağlup ederek moral buldu. Karşılaşmadada 4 gole birden imza atan Emrah Bozkurt yıldızlaştı. Adana Demirspor’da ise bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Osman Özdemir ile yollar ayrıldı.

Karşıyaka 1-0 1461 Trabzon
Mağlubiyeti bulunmayan iki takımın karşılaşmasında, namağlup ünvanını koruyan taraf Karşıyaka oldu. Rakibini Onur Türk’ün tek golüyle geçen Karşıyaka liderliğe otururken, 1461 Trabzon ilk mağlubiyetini almış oldu.

Ç.Rizespor 1-0 Samsunspor
Karadeniz derbisinde gülen taraf Ousman Jallow’un golüyle Ç.Rizespor oldu. Özellikle gol yollarındaki etkili forvetleriyle dikkat çeken Ç.Rizespor puanını 10’a yükseltirken, Samsunspor istikrarsız gidişini sürdürdü.

Ş.Urfaspor 3-2 Ankaragücü
Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Şanlıurfaspor  Ankaragücünü zor da olsa mağlup ederek  ikide iki yaptı.Bir araya geriye düşen Güneydoğu temsilcisi özellikle Serdar Özkan’ın etkili oyunuyla toparlandı ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Ekonomik olarak zor günler geçiren Ankaragücü ise bu mağlubiyetle ligin dibine iyice demir attı.
 
Kartalspor 2-0 Boluspor
Ligin orta sıralarında yer alan iki takımın mücadelesinde Kartalspor her iki yarıda da bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. İyi bir kadro kurmasına rağmen alınan bu mağlubiyet Boluspor’da moralleri bozdu.

Manisaspor 1-1 Bucaspor
Egenin iki temsilcisin karşı karşıya geldiği mücadelede puanlar paylaşıldı.Hüseyin Tok ile öne geçen Manisaspor son dakikada Zafer Çevik’in golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu. Bu sonuçla Manisaspor haftayı 9. Sırada kapatırken, Bucaspor haftayı 13. sırada tamamladı.
 
Adanaspor 3-0 Gaziantep Bld.
Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 3 puanı 3 golle aldı. Adanaspor’a galibiyeti getiren goller Mbilla, Talha Mayhoş ve Fevzi Özkan’dan geldi. Adaspor bu galibiyetle üst sıralara tırmanırken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise kendine 15. Sırada yer buldu.
 
Torku Konyaspor 2-0 T.Linyitspor
Lige istediği gibi başlayamayan Torku Konyaspor lige yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı. Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönen yeşil beyazlılar, sahasında Tavşanlı Linyitspor’u da mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Tavşanlı Linyitspor ise geçen hafta son dakikada gelen galibiyetin ardından deplasmanda mağlup olarak taraftarını üzdü.

Denizlispor 1-0 Göztepe
PTT 1. Lig’de 5. Haftanın kapanış maçında Denizlispor sahasında Göztepe’yi mağlup etti. Horozlara galibiyeti getiren gol İsmail Haktan Odabaşı’ndan geldi. Göztepe’de ise kötü gidiş devam ediyor. Lige büyük umutlarla giren ege temsilcisi taraftarına hayal kırıklığı yaşattı.
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA