• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PSGde Blancın koltuğu sallantıda
03 Haziran 2016 Cuma 20:33

PSG'de Blanc'ın koltuğu sallantıda

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint-Germain'in (PSG) Katarlı sahibi ve başkanı Şeyh Nasır el-Halifi, teknik direktör Laurent Blanc’ın gönderilebileceğini söyledi.

Fransa'nın Le Parisien gazetesine konuşan El-Halifi, takımdaki futbolcular, antrenör ve yönetimin değişime ihtiyacı olduğunu belirtti.

PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın da bu değişim politikasından etkilenebileceğini ima eden Katarlı iş adamı, "Blanc'ı 3 yıl destekledim. Şimdi, doğru soruları sormalıyım. Büyük değişiklikler olabilir. 5 yıldır kulübün başındayım, ilk defa kendimizi başarısız hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

Değişimin tek nedeninin geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Manchester City'ye elenmeleri olmadığını kaydeden El-Halifi, "Yine de Paris'e geldiğimden bu yana, Manchester City'ye elenmemiz yaşadığım en kötü andı." diye konuştu.

Fransa basını, Katarlı iş adamının, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'yi PSG'nin başına geçirmek istediği değerlendirmesinde bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA