• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Protokol hükümlülerle iftarda buluştu
01 Eylül 2010 Çarşamba 12:43

Protokol hükümlülerle iftarda buluştu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Beyşehir Kapalı Cezaevi'nde düzenlenen iftar programında tutuklu ve hükümlüler protokol üyeleri ile buluştu.
Cezaevinde düzenlenen iftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, Derebucak Kaymakamı İsmail Baş, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Garnizon Komutanı Taner Başpınar, Beyşehir Jandarma Komutanı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, İlçe Müftüsü Mustafa Tekin, Beyşehir Adliyesi'nde görevli savcı ve hakimler, Beyşehir Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Ağmaz, daire amirleri ile Jandarma Komutanlığı ve Emniyet personeli, tutuklu ve hükümlüler katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, cezaevinde halen 45'i hükümlü, 7'si tutuklu olmak üzere toplam 52 kişinin kaldığını belirterek, “Bir infaz koruma başmemuru ve bir katip olmak üzere toplam 15 arkadaşımız görev yapıyor. Burada sevgi saygı ortamının oluşması, bizleri son derece memnun ediyor. İnşallah sizler de bir sonraki ramazan veya bir sonraki bayram eşinizle çocuğunuzla birlikte evinizde iftar veya bayram yaparsınız” dedi.
Beyşehir A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Küçükaslan ise, programa iştirak eden davetlilere katılımından dolayı teşekkür ederken, “Amacımız; memuru, amiri, bütün hükümlü ve tutuklu arkadaşları bir arada bulundurabilmekti. Biz bundan vazgeçmeyeceğiz, bu tür programlarımız bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu. İftar yemeğinin ardından cezaevinde kalan hükümlü ve tutuklulara yönelik müzik eğlence programı düzenlendi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA