• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Prostat hastasını yatağına işediği için öldürdü
30 Aralık 2010 Perşembe 11:18

Prostat hastasını yatağına işediği için öldürdü

Konya'da bir kişi, evinde kaldığı 60 yaşındaki arkadaşını yatağına işediği içi döve döve öldürdü..
Konya'da 60 yaşındaki prostat hastasının, 20 gün önce arkadaş olup evine aldığı şahıs tarafından yatağına işediği için öldürüldüğü ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, "Niye öldürdüysem sana ne? Pişmanım" dedi.

Olay, 2 gün önce merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi Karamani Mehmet Paşa Sokak'taki bir evde meydana geldi. Kendisinden bir süredir haber alınamayan prostat hastası Adıgüzel Gürgen'in (60) ölmüş olabileceği yönünde polise ihbar geldi. İhbarı değerlendiren polis, eve girdiğinde yaşlı adamı yatağında ölü buldu. Darp izleri nedeniyle otopsi yapılan Gürgen'in kafatası ve kaburgalarında kırıklar tespit edilince olayın cinayet olduğu ortaya çıktı.

KATİL KAMYON KASASINDA YAKALANDI
Çevrede araştırma yapan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, hasta olduğu için sadece sıcak günlerde sokağa çıkıp komşularıyla konuşan Gürgen'in 20 gün önce Ramazan isimli bir şahsı evine aldığını öğrendi. Araştırma yapan polis, şahsın işsiz ve parası olmayan 54 yaşındaki Ramazan A. olduğunu belirledi. Sürekli alkol aldığı öğrenilen ve eşkali belirlenen şahsın yakalanması için 2 gün boyunca sokaklarda araştırma yapan polis, cinayet zanlısını bir kamyonun kasasında yakaladı.

"YATAĞIMA İŞEDİ, ÖLDÜRDÜM"
Kamyon kasasında yakalanan Ramazan A., suçunu itiraf ederek, "Arkadaşım prostat hastasıydı, evin her tarafına işiyordu. Bir kez benim yatağıma işedi, ben de onu uyardım, kavga ettik. Sonra ben odamı değiştirdim, bu kez yine odama girip yatağıma işemişti. Alkollüydüm, tuttum kafasını duvara vurup darp ettim ve yattım. Sabah kalktığımda öldüğünü gördüm. Polisi arayıp, 'Arkadaşım öldü' dedikten sonra olay yerinden ayrıldım" şeklinde ifade verdi.

İKİNCİ DEFA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
Suçunu itiraf etmesinin ardından Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, gazetecilerin soruları üzerine, "Niye öldürdüysem sana ne? Başka bir şey sormayın. Öldürdüğüme pişmanım" dedi. Adliyeye sevk edilen şahsın 1991 yılında hamallık yaptığı sırada tartıştığı arkadaşı Ali Yakut'u bıçaklayarak öldürdüğü de ortaya çıktı. Cinayeti işledikten sonra yakalanan Ramazan A.'nın 15 yıl hapis cezası aldığı ve 6 yıl cezaevinde kaldıktan sonra şartlı olarak tahliye edildiği öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA