• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Potanın perileri Selçukluda
23 Temmuz 2010 Cuma 15:03

Potanın perileri Selçuklu'da

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, A Milli Bayan Basketbol takımıyla bir araya geldi.
 Hafta sonu yapılacak olan Zafer Kupasında İtalya, Slovakya ve Letonya ile karşı karşıya gelecek potanın perilerine başarılar dileyen Altay, “Selçuklu’da Millilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu’nun da bulunduğu ziyarette Milli Takım sorumlusu Canan Erdoğan “Zafer Kupası maçlarımızı Konya’da yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Konyalıların ve Konya yerel idarecilerinin basketbola olan sevgisini biliyoruz. Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde yapılacak olan maçlara tüm Konyalı basketbolseverleri davet ediyoruz. Milli Takımı canla başla destekleyerek itici bir güç olacaklarına inanıyorum” dedi.
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ,Konya’da bu tür etkinliklere ev sahipliği yaparak, spora ve kentin tanıtımına önemli bir destek verdiğine dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız “Konyalılar bu salonu doldurmalı ve millilerimize destek vermeli” şeklinde konuştu.
 
Milli Takımı Selçuklu’da görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise , “Tüm federasyonlarımıza çağrı yaptık. Konya’da böyle bir salon var. Gelin uluslar arası etkinliklerinizi burada yapın dedik. Basketbol Federasyonumuz Zafer Kupası ile Avrupa Şampiyonası Eleme Müsabakalarını Konya’ya verdi. Şehrimizin tanıtımı ve ekonomisinin canlanması için bu etkinlikler önemli rol oynamaktadır. Bunda emeği geçen il temsilcisi ve spor yöneticilerini kutluyorum. Selçuklu Belediyesi olarak şehrimizin sosyal, kültürel ve sportif hayatının canlanması için üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Hafta sonu oynanacak müsabakalarda Milli Takımımıza başarılar diliyor ve hemşehrilerimizi milli takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” dedi.
 
Bayan Milli Takımımız 9.Zafer Kupasında 23 Cuma günü saat 19.00’da İtalya ile karşı karşıya gelecek. 24 Temmuz Cumartesi günü yine aynı saatte rakip Slovakya olacak. Millilerimiz kupada son maçını 25 Temmuz Pazar günü Letonya ile yapacak. Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapılacak olan maçlara girişler ücretsiz olacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA