• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polisle kavga edenler serbest
29 Ağustos 2011 Pazartesi 13:31

Polisle kavga edenler serbest

Konya'da denetim yapan trafik polisinin 'Dur' ikazına uymayarak kaçtığı ve yakalandığında ise tartışma sonucu çıkan arbedede polisi yaraladığı iddiasıyla gözaltına 26 yaşındaki Arafat Kral...
Konya'da denetim yapan trafik polisinin 'Dur' ikazına uymayarak kaçtığı ve yakalandığında ise tartışma sonucu çıkan arbedede polisi yaraladığı iddiasıyla gözaltına 26 yaşındaki Arafat Kral, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Kral ile birlikte gözaltına alınan 25 yaşındaki Mustafa Söntur ile 20 yaşındaki Mehmet Akif Kavasoğlu, polisin şikayetçi olmaması üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

Merkez Meram İlçesi Kadınlar Pazarı Mevkisi'nde denetim yapan trafik polisi 36 yaşındaki Selçuk Taşkın'ın 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobil, kovalamaca sonucu yakalandı. Otomobil sürücüsü Arafat Kral ile polis memuru arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu çıkan arbedede polis memuru Taşkın'ın burnu kırıldı. Olayın ardından Arafat Kral ile birlikte Mustafa Söntur ve Mehmet Akif Kavasoğlu gözaltına alındı. Söntur ve Kavasoğlu, ifadelerinin ardından polisin de şikayetçi olmaması üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. 'Polise mukavemet' suçundan adliyeye sevk edilen Arafat Kral da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Arbedede burnu kırılan polis memuru Selçuk Taşkın ise, tedavisinin ardından taburcu edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA