• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polis tarafından ikna edildi
16 Mart 2011 Çarşamba 18:28

Polis tarafından ikna edildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 20 yaşındaki genç bir kızı rehin alan silahlı kişi, polis tarafından ikna edildi.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde 20 yaşındaki genç bir kızı rehin alan silahlı kişi, polis tarafından ikna edildi.
     Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde bir genç kızın silah zoruyla bir otomobille kaçırıldığı yönünde ihbar alan polis, Antalya Caddesi'nde şüpheli otomobili durdurdu.
    
Otomobilin arka koltuğunda bulunan ve yanındaki Z.L'nin başına silah dayayan M.D, polisin otomobile yaklaşmamasını istedi.
     Konuşmak istediklerini belirten polis ekipleri, şüpheliyi ve otomobili kullanan amcaoğlu A.D'yi bir süre ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarından sonuç alınamayınca, polis aracı güvenli bir noktaya götürülmesini teklif etti.
    
Daha sonra direksiyona geçen bir polis memuru, beraberindeki 3 kişiyle otomobili Şarkikaraağaç Caddesi üzerindeki hayvan pazarı yakınlarındaki güvenli bir alana götürdü. Polis daha sonra A.D'yi ikna etti. Arka koltukta oturan M.D ise Z.L'nin yakınlarından kendisinden şikayetçi olmayacaklarını belirttikleri imzalı bir kağıt ve olay yerine bir savcının gelmesini istedi.
     Kendisini savcı olarak tanıtan sivil polis memurunun ikna çabaları ve genç kızın yakınlarının şikayetçi olmayacakları yönündeki ifadeleri üzerine M.D, silahını bırakarak teslim oldu.
   
  Otomobilden indirilen şüpheli, polis otosuna bindirilmek istendiği sırada olayı izleyen kalabalık tarafından linç edilmek istendi. Polis, öfkeli kalabalığı havaya ateş ederek dağıttı.
   
  M.D ve A.D, Beyşehir Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
    
Olayın şokunu üzerinden atamayan Z.L. ise psikolog gözetiminde ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    
M.D ile Z.L'nin bir süre önce internet aracılığıyla tanıştığı, M.D'nin evlenmek istediği ancak genç kızın ailesinin bu duruma karşı çıktığı iddia edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA