• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polis helikopteri düştü
20 Mayıs 2011 Cuma 16:50

Polis helikopteri düştü

Beykoz Anadolu Kavağı açıklarında 16:30 sıralarında polis helikopteri düştü.. Helikopterin pilotu askeri birliklerce kurtarıldı...

Beykoz Anadolu Kavağı sahilinde polis helikopteri düştü. İçinde 5 kişinin bulunduğu helikopterde Emniye Müdür Yardımcısı yaralı kurtulurken, biri çocuk dört kayıp var. Olay yerine denizden ve karadan çok sayıda kurtarma ekibi sevkedildi. Enkaz arama çalışmaları sürüyor. Yaralı kurtulan pilot Kemal Özdemir kısa bir süre önce NTV'de bir röportaja katılarak Havacılık Şube Müdürlüğü'nün faaliyetlerini anlatmıştı.

İŞTE POLİS HELİKOPTERİNİN DÜŞTÜĞÜ YERDEN İLK GÖRÜNTÜLER

İstanbul Emniyeti Havacılık Şubesi'ne ait bir helikopter, Beykoz'da düştü. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düşen helikopterin pilotu olay yerine gelen sahil güvenlik ekiplerince yaralı olarak kurtarıldı. Karadan ve denizden bölgeye çok sayıda ekip gönderilirken, Anadolu Kavağı Sahili'nde enkaz arama çalışmaları başlatıldı.

Anadolu Kavağı, Umuryeri Mevkii’nde bir helikopter denize düştü. Allouette 2 tipi polis helikopteri saat 14.30’da Atatürk Havalimanı, Genel Havacılık Terminali’nden havalandı. Beykoz’da düşen helikopterde 5 personel bulunuyordu. Helikopterde Havacılık Şube Müdürü Kemal Özdemir, Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgen ve oğlu Deniz, komiser Murat Güçlü ile THY’den bir yolcunun olduğu öğrenildi. Düşen helikopterden Kemal Özdemir’in kurtulduğu bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, emniyet müdürlüğü çıkışında basın mensuplarının helikopter düştüğü bilgisinin geldiğini hatırlatmaları üzerine, "Öyle birşey gözüküyor. Olay yerine gidiyorum" dedi.

Kayıp 4 kişinin aranmasına devam ediliyor.
 
Saat 18:43;
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, helikopter kazasında yaralanan polisin getirildiği Kavacık'taki özel hastaneden ayrılırken açıklama yaptı.
 
Çapkın ,"Helikopterde toplam 5 kişi vardı. 4 arkadaşımızı kaybettik. Teşkilatımızın başı sağolsun" dedi.
 
İstanbul Beykoz'da düşen helikopterin pilotu kurtuldu, kazada biri çocuk 4 kişi öldü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA