• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polat Alemdardan BDPye gönderme
15 Ekim 2010 Cuma 23:43

Polat Alemdar'dan BDP'ye gönderme

Yayınlandığı ilk günden bu tarafa gerek senaryosu, gerekse oyuncu kadrosuyla Türk televizyonlarının unutulmazları arasına girmeyi başaran Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yayınlanan 97. bölümünde Kürt

POLAT ALEMDAR'DAN BDP'YE GÖNDERME

Yayınlandığı ilk günden bu tarafa gerek senaryosu, gerekse oyuncu kadrosuyla Türk televizyonlarının unutulmazları arasına girmeyi başaran Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yayınlanan 97. bölümünde Kürt vatandaşlara göndermelerde bulundu.

BDP, RTÜK'E ŞİKAYET ETTİ

Geçtiğimiz hafta İstanbul'u yerle bir edecek bir bomba ile başbaşa kalan Polat Alemdar, bu bölümde kıvrak zekası sayesinde Türkiye'yi büyük bir faciadan kurtarmış oldu. Ancak hafta içi yaşanan bazı gelişmeler dizi içerisinde yaşanan bu gelişmeleri gölgeden bırakacak cinstendi. Barış ve Demokrasi Partisi'nin Kürt düşmanlığına teşvik ediyor diyerek RTÜK'e şikayet ettiği dizi, yeni bir tartışmayı gündeme getirmişti.

POLAT'TAN KÜRT SORUNU İÇİN ÇÖZÜM

Her hafta, Türkiye'de yaşanan güncel konuları işleyen Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta da kendisiyle ilgili ortaya atılan haberlere dizi içerisinden birtakım göndermelerde bulundu. Kürt işadamı Baba Memduh ile bir görüşme gerçekleştiren Polat, konuşma esnasında büyük bir yara olarak bahsettiği Kürt sorunu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. PKK'nın oyuna getirdiği Kürt gençlerini hapse atmanın çözüm olmayacağını savunan Polat: ''Hata yapanı affedeceğiz ama haini asla affetmeyeceğiz. Hainin ne anası vardır, ne de babası'' sözleriyle BDP'nin, 'Vadi Kürt düşmanlığına özendiriyor' şeklindeki açıklamalarına göndermede bulundu. Böylece dizide PKK'ya katılan Kürtler, 'hain' ve 'kandırılmış' olarak nitelendirildi. 
 
97. bölümden bir parça
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA