• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polat Alemdar turizme soyundu
27 Şubat 2014 Perşembe 22:31

Polat Alemdar turizme soyundu

KKTC'de yapmak istediği otel yatırımını tamamlayamayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu

Daha önce Kıbrıs'ta yapmak istediği otel yatırımını izin iptali nedeniyle tamamlayamayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu. 10 milyon TL sermayeli yeni şirket Pana Turizm Yatırım'ın ticaret konusu oteller.. Şaşmaz da yeni kurulan şirketin %21 hisselerine sahip.

10.7 milyon TL sermayeli şirket Şubat ayında kuruldu. En büyük ortağı %26'lık payıyla Pana Film. Necati Şaşmaz ve Necati Şaşmaz'ın ağabeyi, ve Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Hilmi Zübeyr Şaşmaz'ın da %21'şer payı olduğu şirkette Kurtlar Vadisi'nin senaristi Cüneyt Aysan da ortaklar arasında yer alıyor.

Son olarak, Gezi olayları sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından adından sıkça söz edilen Necati Şaşmaz aslında otelcilik mezunu. Kıbrıs'a dev bir otel ve film platosu kurmak için 2012 yılında harekete geçmişti. Ancak, KKTC'nin Karpaz Yarımadası'ndaki bu büyük inşaatın izinleri, Bakanlar Kurulu tarafından koruma altında olduğu gerekçesiyle iptal edilmişti.

11 EYLÜL YAŞANMASA TURİZMCİ OLACAKTI

Aslında Kanada'da otelcilik okuyan Şaşmaz'ın ABD'de Philadelphia'da bir otelde staj deneyimi de var.

Necati Şaşmaz Mesut Yar'a verdiği bir röportajda 11 Eylül olayları olmasa, ABD'de kalıp bir otel kurup belki de zincir sistemine girişeceğini anlatmıştı.

Dizi Projeleri arasında Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Eşref Saati, Halil İbrahim Sofrası, Kurt Kanunu gibi yapımlar bulunan Pana Film'in sinema projeleri arasında 3 Kurtlar Vadisi filmi, bir de Muro adlı film yer alıyor. Pana Film yetkilileri yeni kurdukları şirketle ile ilgili olarak haberin çıktığı süreye kadar geçen bir yorum yapmadı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA