• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Play-offtan Süper Lige çıkacağımıza inanıyoruz
12 Mayıs 2012 Cumartesi 15:55

'Play-off'tan Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz'

Konyaspor'lu futbolcu Selim Ay, TFF 1. Lig'de ilk 2'den Süper Lig'e yükselme fırsatını iyi değerlendiremediklerini ancak henüz herşeyin bitmediğini söyledi. Ay, diğer rakipler içerisinde favori...

Lig'de son 5 haftaya kadar avantajlı olduklarını ancak bu durumu iyi değerlendiremedikleri için ilk 2'den Süper Lig'e yükselme fırsatını kaçırdıklarını belirten Konyaspor'un genç defans oyuncusu Selim Ay, şöyle konuştu:

"Öncelikle herkesin şunu bilmesi gerekir ki biz herkesten fazla Konyaspor'u Süper Lig'e yükselmesini istiyoruz. Bizim adımıza hem önemli bir başarı hem de bir sıçrama niteliğinde olacak. Ama ilk planda nasip değilmiş. Şimdi bu hedefi gerçekleştirme adına önümüzde play-off maçları var.

Takip ettiğimiz kadarıyla herkes bizi zayıf halka olarak görüyor. Unutulmamalı ki Konyaspor iki sene öncede böyle bir durumda inanılmaz bir başarı göstererek Süper Lig'e yükselmişti. Bizde aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Bizim rakiplerimizden eksik yönümüz yok. Hatta en büyük artımız kimsede olmayan birlikteliğimiz ve inancımız. İnşallah önce ilk rakibimizi saf dışı bırakıp, ardından da finalde kazanarak Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA