• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Plajı olmayan ilçede plaj voleybolu turnuvası
12 Mayıs 2009 Salı 16:07

Plajı olmayan ilçede plaj voleybolu turnuvası

Bir okul tarafından düzenlenecek plaj voleybolu turnuvası için plajı olmayan ilçeye 60 metreküp deniz kumu getirildi.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir okul tarafından düzenlenecek plaj voleybolu turnuvası için plajı olmayan ilçeye 60 metreküp deniz kumu getirildi.
 
Seydişehir Enis Şanlıoğlu Lisesi tarafından organize edilen plaj voleybolu turnuvası, başlamadan renkli görüntülere yol açtı. Herhangi bir deniz yada göle sahili bulunmayan ilçede play voleybolu oynanabilmesi için Antalya'dan 60 metreküp deniz kumu getirilerek okul bahçesine döküldü. Suni bir plaj voleybolu sahası elde edilen ilçede, öğrenciler plaj voleybolunun nasıl bir oyun olduğunu görmek için okul bahçesine toplandı. Hayatlarında ilk kez plaj voleybolu oynayan çocuklar ise, zevkli anlar geçirdi.
 
Turnuvayı organize eden okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Kılınç, her yıl okullarında farklı bir spor dalını öğrencilere tanıttıklarını belirterek, "Bu yıl da plaj voleybolunu tanıtmayı uygun gördük. Öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması amacıyla bu tür değişik aktiviteler organize ediyoruz. İlçemizde sahil yok ama bu spor oldukça zevkli bir spor. Bu nedenle okulumuzun bahçesine suni bir plaj voleybolu sahası yapmak istedik. Bunun için Antalya'dan kamyonla 60 metreküp deniz kumu getirdik ve bahçeye döktük. 18 Mayıs'ta turnuvamız başlıyor. Gelecek yıl ise bu turnuvayı ulusal bir hale getirmek istiyoruz" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA