• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PKKnın ölüm listesindeki TİM!
01 Şubat 2014 Cumartesi 09:40

PKK'nın ölüm listesindeki TİM!

PKK'nın ölüm listesinde olan TİM'in üyeleri canlarını korumak için eşleriyle gece gündüz nöbet tutuyor...
En son 9 Ocak'ta, Şırnak'ta PKK tarafından evinin önünde infaz edilen korucu Hasan Caner'in arkadaşları A.A. ve T.Y., Korucu Dergisi Genel Koordinatörü Ata Altın'a konuştu. İşte can korkusuyla yaşayan korucuların yaşadıkları: "Hasan arkadaşımızın bir yıldan fazladır, sürekli olarak evi taciz ediliyordu. Geçen sene oğlu okulda bıçaklandı. Sebebi ise babasının terörün infaz listesinde yer almasıydı. Hasan geçen sene şehit edildi. Hasan'la aynı timde görev yapan bizler de terörün infaz listesinde yer alıyoruz."
 
'Gece-gündüz nöbet'
"PKK'nın ölüm listesinde olan hepimiz eşlerimizle gece gündüz nöbet tutuyoruz, evden çıkamıyoruz. Anlayacağınız her gün ölümü bekleyerek yaşıyoruz. Emniyet tarafından öldürüleceğimiz konusunda bilgilendirildik. Koruma talebinde bile bulunduk. Çözüm süreci olmasına rağmen her gün ölümü bekleyerek yaşıyoruz."
 
'Listede 30 korucu var'
"Çocuklarımız, terör sempatizanları tarafından 'kelleci çocukları' şeklinde hakarete maruz kalıyorlar. Tek suçumuz askerimizle omuz omuza dağda terörist öldürmektir. Biz 30 kişilik tim olarak teröre çok zayiat verdirdik. Bu nedenle terör örgütü 'çözüm süreci olumlu da sonuçlansa sizleri öldüreceğiz' diyor."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA