• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Pepee çalışıyor TRT kazanıyor
11 Ağustos 2012 Cumartesi 11:05

Pepee çalışıyor TRT kazanıyor

TRT'nin en önemli gelir kaynaklarından biri sevilen çocuk dizisi Pepee oldu. Pepee ürünleri 7 ayda yaklaşık 1.5 milyon lira gelir getirdi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde, TRT Şeş kanalının tantanalarla açıldığını, eleştiriler aldıklarını belirterek, “Şu an itibariyle çok önemli bir misyonun yerine getirildiğini herkes söylüyor, BDP ’liler hariç” dedi. TRT Şeş’in Diyarbakır ’da birinci kanal olduğunu vurgulayan Şahin, bölge itibariyle de 2-3’üncü olduğunu belirterek, yayınların Kürtçe bilmeyenlerce de izlendiğini, bu konuda bazı yayınlarda altyazı konulmasını isteyenlerin bulunduğunu anlattı. Şahin, “Ben de Kürtçe bilmiyorum ama türküleri Kürtçe kanaldan izlerken inanılmaz zevk alıyorum” dedi.

Şahin, TRT ’nin 3-4 sene öncesine kadar genç izleyicisinin bulunmadığını vurgulayarak, ‘ Leyla ile Mecnun ’ dizisinin gençlere hitap ettiğini, yayımlandığı gece bir milyon civarında tweet dolaştığını söyledi. Şahin TRT Çocuk kanalının da, sabah saat 08.30’dan 11.00’e kadar birinci sırada olduğunu belirtti. Şahin çocuk kanalında yayımlanan ve markalaşan ‘Pepee’nin battaniye, bardak, ıslak mendil gibi ürünlerinden yaklaşık 7 ayda 1 milyon 480 bin lira kazandıklarını ifade ederek derginin 113 bin sattığını söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA