• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Pendik’te Nişan Mekanları
30 Eylül 2019 Pazartesi 20:39

Pendik’te Nişan Mekanları

Pendik’te Nişan Mekanları

 

Sizlere Pendik'te kaliteli bir nişan mekanı sunan Salon Asır, konumu, mekan içi tasarımı ve davetlilerin konforlu bir şekilde katılım sağlayabilmesi için kaliteli çalışmalar ortaya koyuyor. Hem mekanın ambiyansı, hem ikramlar, hem de özel süslemeler ve nişan süreci boyunca HD video kaydı yapılması gibi hususlarda müşterilerinin beğenisini topluyor. Pendik nişan mekanları arasında en çok tercih edilen ve güler yüzlü personeli ile öne çıkan Salon Asır, nişan hizmetlerinin tümünde müşterilerin ihtiyaç duyabileceği etkinlikleri sunmaktadır. 500 kişi kapasitesine kadar konuklarınızı ultra lüks nişan salonumuzda ağırlayabilirsiniz. Hemen rezervasyon yaptırmak ve nişan mekanı hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kanallarımızdan irtibat kurabilirsiniz. Hızlı iletişim için Whatsapp müşteri hattını tercih edebilirsiniz.

Pendik'te Lüks Nişan Salonu

Çiftler ve davetlileri için önemli bir gün olan nişan etkinliği, geleneğimizde kültürümüzün bozulmamış özelliklerinden birisidir. Çeşitli resitaller, yüzük takma töreni ve müziklerle nişan oldukça eğlenceli geçmektedir. Güzel anılar biriktirilir ve tüm nişan boyunca talebe göre video kayıt yapılır. Böylelikle gelecek nesiller de bu özel günün anısını canlandırabilir. Salon Asır olarak Pendik nişan salonu hizmeti ile birlikte nişan organizasyon hizmeti veren firmamız, Pendik'te lüks nişan salonu arayanların ilk tercihi olmaktadır. Cazip fiyat seçenekleri, özel konseptlere uyumlu olması ve müşterilerin özel ikram seçme alternatifi bulması gibi nedenlerden dolayı öne çıkmaktadır. Siz de davetlilerinize özel bir gün sunmak, onları en iyi şekilde ağırlamak için bizimle iletişime geçebilir, kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

ddf93df8-ac6f-4a07-a50d-4110ffb21c39.jpg

Nişan Organizasyonu Pendik

Birçok farklı menü seçenekleri, zengin nişan organizasyon hizmetleri, kaliteli ses sistemi, profesyonel orkestra ve özel mekan içi süslemelerle üst düzey bir nişan hizmeti sağlamaktayız. Nişan organizasyonu Pendik firmamız hizmetlerine dahil olanları sıralayacak olursak:

  • Mekan içi süslemeler (masa ve sandalye seçimi ve isteğe özel renk seçenekleri ile süslenmesi)
  • Aydınlatma sistemi, ses sistemi ve orkestra seçimi
  • Masa üstü süslemeler, şamdanlar ve yapay çiçek tasarımları
  • Gelin yolu süsleme hizmeti ve volkan gösterisi
  • Gelin-damat platformunun süslenmesi (talepleriniz göz önünde bulundurulur)
  • Aile resmi çekimleri, video kayıt yapılması, yemekli, pastalı veya kokteyl menüler

Ekonomik fiyatlarla kaliteli bir nişan organizasyonu hizmeti alabileceğiniz Salon Asır, müşterilerine en özel nişan hizmetini sunmaktadır. Müzik kalitesinden, ortamın süslenmesine ve davetlilerin ağırlanmasına kadar tüm aşamalarda özel çalışmalar yürütüyoruz.

Salon Asır olarak firmamızın öne çıkan özelliklerinden birisi de, müşterilerinin istek ve arzularını dikkate alarak özelleştirilebilir bir organizasyon sunmasıdır. Örneğin yemekli menülerde, dilediğiniz bir yemek çeşidini ve içecek çeşidini seçebilirsiniz. Aynı şekilde DJ seçiminde ve müzik seçiminde önerilerde bulunabilirsiniz. Ek olarak süslemelerde kendi istediğiniz renkleri ve görsel çalışmaları talep edebilirsiniz. Bu sayede hayalinizdeki nişan salonu özelliklerine sahip olabilirsiniz.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA