• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Paul Gascoigne uyuşturucu bulundurmaktan gözaltında
22 Ekim 2010 Cuma 16:20

Paul Gascoigne uyuşturucu bulundurmaktan gözaltında

Eski İngiliz futbol yıldızı Paul Gascoigne, uyuşturucu bulundurduğu iddiasıyla gözaltına alındı
NEWCASTLE (A.A) - Eski İngiliz futbol yıldızı Paul Gascoigne, uyuşturucu bulundurduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
     Polis kaynakları, 43 yaşındaki Gascoigne'in evinde yapılan aramada uyuşturucu bulunması üzerine gözaltına alındığını duyurdu. Başka bir kişinin de Gascoigne'e uyuşturucu sağlamaktan gözaltına alındığı kaydedildi.
     Uyuşturucu bulundurmaktan hakkında dava açılacağı sanılan Paul Gascoigne'un, başka bir dava nedeniyle hapse girme riski de bulunuyor.
     Hafta içinde çıkarıldığı mahkemede alkollüyken araç kullandığını kabul eden Gascoigne'ın bu davayla ilgili cezasının 11 Kasımdaki duruşmada açıklanacağı ve eski futbolcunun 12 hafta hapis cezasına çarptırılabileceği bildirilmişti.
     İngiltere Milli Takımı'nın yanı sıra, Newcastle United, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough ve Everton'da forma giyen Gascoigne, daha önce de alkollü araç kullanırken yakalanmıştı.
     Alkol problemi olduğu bilinen Gascoigne'nin, İngiltere'de 8. lige denk gelen ''Northern Premier League - Division One North'' takımlarından Garforth Town'a teknik direktör olacağı açıklanmış, ancak daha sonra eski futbolcu geri adım atmıştı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA