• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Parklara mobil bakım ekibi
23 Mart 2010 Salı 15:21

Parklara mobil bakım ekibi

Selçuklu Belediyesi 210 çocuk parkı ve 6 kent parkında yaşanan tahribatlara karşı yeni bir çalışma başlattı.
Selçuklu Belediyesi 210 çocuk parkı ve 6 kent parkında yaşanan tahribatlara karşı yeni bir çalışma başlattı. Sık sık yaşanan tahribatlar sonucu sürekli bakım ve onarım çalışmasına gerek duyulan parklarda gerekli düzenlemeler bu iş için oluşturulan 2 kaynakçı ve bir de marangozun yer aldığı mobil ekip tarafından gerçekleştirilecek.
 
Park ve Bahçeler Müdürlüğü mobil ekibi sürekli parklar ve çocuk oyun alanlarında çalışma yapacak. Tahrip edilen, kırılan ve yenilenmesi gereken malzemeler ekip tarafından düzenlenerek hizmete sunulacak. Ayrıca Selçuklu Belediyesi Atölyeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de büyük çapta bakım ve onarım çalışmalarını atölyelerde sürdürecek.
 
Selçuklu Belediyesi yetkilileri, parklarda kırılan veya ağır hasar gören oyuncakların yenisi ile değiştirildiğini, hafif hasarlı olanların ise ekipler tarafından birkaç dakikada tamir edilerek kullanımına sunulduğunu belirttiler.
 
Parkların sık sık tahrip edilmesinden dolayı yılda en az iki-üç kez bakım onarım çalışması yapıldığını ifade eden yetkililer, parklardaki oyuncakların çocukların en iyi eğlence araçları olduğunu, buna zaman zaman büyüklerin müdahale etmesinden dolayı sürekli tadilat çalışması gerektiğini söylediler.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA