• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özkara iddialı konuştu
25 Haziran 2012 Pazartesi 15:23

Özkara iddialı konuştu

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, rakiplerini düşündürecek ve taraftarına zevk verecek bir takım hazırladıklarını söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, rakiplerini düşündürecek ve taraftarına zevk verecek bir takım hazırladıklarını söyledi.
Özkara, yaptığı açıklamada, iyi bir ekip oluşturmak için iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Dış transferde Kartalspor'dan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney, iç transferde ise kaptan Erdinç ile sözleşme imzaladıklarını anımsatan Özkara, ''Kaptan Erdinç'in kalitesi zaten belli. Elimizde tuttuğumuz için mutluyum. Kaya Tarakçı ve Gökhan Güney ise Bank Asya'ya damga vurmuş, kendilerini ispatlamış oyuncular. Konyaspor'da da iyi bir performans gösterip, formanın değişmez ismi olacaklardır'' dedi. Yeşil-beyazlı ekibin genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan çekirdek bir kadrosunun olduğunu anlatan Özkara, bu kadronun üzerine nokta transferler yaptıklarını dile getirdi.
''Rakiplerini düşündürecek ve taraftarına zevk verecek bir takım hazırlıyoruz'' diyen Özkara, ''Konyaspor geçen yıl az gol atan ve az gol yiyen bir takım olarak ligde yer aldı. Biz seyir zevki daha yüksek bir futbol ortaya koymak istiyoruz ama bu çok kolay değil. Bu, futbolcuların kalitesi ve performansıyla olacak bir iş. Nerede olursa olsun Konyaspor her zaman hedefi olan bir takım olarak yerini aldı. Hedefleri olan bir takım oluşturmak için çalışıyoruz'' diye konuştu.  AA    
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA