• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özkara: Ekonomik sıkıntı içindeyiz
13 Ekim 2009 Salı 16:41

Özkara: 'Ekonomik sıkıntı içindeyiz'

Bank Asya 1. Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Konyaspor, destek bekliyor
Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi bir form düzeyi yakaladıklarını belirtti.
Ligde her haftanın daha zorlu mücadelelere sahne olduğunu ifade eden Özkara, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını ve bu hedefe ulaşmak için her maçta olağanüstü mücadele sergilediklerini söyledi.

Bu mücadelenin karşılığını geride kalan 8 hafta sonunda namağlup lider olarak aldıklarını ifade eden Özkara, ''Oyuncularımın gösterdiği performanstan son derece memnunum. İnşallah Konyaspor'u hep birlikte yeniden layık olduğu Turkcell Süper Lig'e çıkaracağız'' dedi.

Özkara, takımın performans olarak iyi durumda olduğunu, ancak takımda bazı ekonomik sıkıntılar yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:
''Oyuncular, teknik kadro ve yönetim olarak olağanüstü mücadele ederek namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz. Şehrin ileri gelenlerinden ekonomik sıkıntılar yaşayan kulübümüze maddi destek bekliyoruz. Taraftarımızdan da bu takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Yönetimimizin olağanüstü bir çabası var, ancak Konya'dan her kesimin bu çabaya ortak olması lazım. Konyaspor, Konya'nın en önemli markalarından birisi.''

Öte yandan bu hafta sonu Mersin İdmanyurdu ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını belirten Özkara, bu maça mutlak 3 puan hedefiyle hazırlandıklarını belirtti.

Çok güçlü bir ekibe karşı oynayacaklarını anlatan Özkara, ''Mersin kendi sahasında 2-1 kaybettiği Dardanelspor maçını telafi etmek isteyecek. Ancak biz de kazanmak ve namağlup liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA