• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel Türmak Okullarına mavi bayrak
22 Mart 2012 Perşembe 16:00

Özel Türmak Okulları'na mavi bayrak

Özel Türmak Okulları, Suyun Tasarruflu kullanımı ve Bilinçli Tüketimi ile ilgili özverili çalışmalarda bulunarak Mavi Bayrak ve Sertifikasını aldı.
Özel Türmak Okulları, Suyun Tasarruflu kullanımı ve Bilinçli Tüketimi ile ilgili özverili çalışmalarda bulunarak Mavi Bayrak ve Sertifikasını aldı.
Ekolojik sistemde suyun çok önemli bir yeri olduğunu bilen bunu uygulamalarında da gösteren Türmaklı Öğrenciler, geleceğe karşı sorumluluklarını yerine getirdikleri için çok mutluydular.
Mavi Bayrak almanın sevincini hazırladıkları güzel Programla gösteren Türmak Ailesi “SU HAYATTIR” Felsefesinden hareketle aldıkları Mavi Bayrağın Hakkını verdiler. Bu bayrağın kendilerine verilmiş olmasının getirdiği sorumluluk duygusuyla birlikte artık daha da dikkatli olacaklarını belirttiler. Okul Müdürü Refik KAVUT Mavi Bayrağı alırken öğrencilerimize bu başarı sizlerin başarısı, bu bayrağı ben sizlerin adına alıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim dedi.
Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim UZBAŞ da öğrencilere yaptığı konuşmada böyle bir okulda okuduğunuz için çok şanslısınız, yaptığınız çalışmalar beni çok duygulandırdı, bu bayrağı hak ettiniz, teşekkür ederiz dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA