• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel indirimlerle açıldı
01 Mart 2013 Cuma 11:22

Özel indirimlerle açıldı

Adese, baştan aşağı yenilediği Uluırmak marketinin açılışından birkaç gün sonra, yine Konya Karatayda yer alan Sarnıç marketini, tüketicilerin hizmetine sundu.
Adese, baştan aşağı yenilediği Uluırmak marketinin açılışından birkaç gün sonra, yine Konya Karatay’da yer alan Sarnıç marketini, tüketicilerin hizmetine sundu.
 
Geçtiğimiz ay Ankara merkezinde ve Gölbaşı’nda yaptığı açılışlarla hizmet halkasına yeni şubeler ekleyen Adese, mevcut marketlerini yenilerken Konya’daki hizmet noktalarının sayısını da artırmaya devam ediyor. Son dönemlerde özellikle Konya ve Ankara’da yaptığı açılışlarla adından sıkça söz ettiren Adese, bu kez Konya’nın merkez Karatay ilçesindeki Sarnıç marketini müşterilerini hizmetine sundu. Birbirinden özel indirimlerle hizmet vermeye başlayan Sarnıç marketiyle birlikte Adese’nin mağaza sayısı 140’a ulaştı. Sarnıç Adese mağazasının açılış kurdelesini Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İttifak Holding Başkan Vekili Fahri Akay, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Körpe ve İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila ile birlikte kesen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, açılışa ilgi gösteren semt halkına teşekkür ederek, Konya’nın bir değeri olan Adese’nin Konya halkına daha çok şubeyle hizmet vermesinden ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
 Özel İndirimlerle Açıldı
Adese’nin Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi üzerinde yer alan Sarnıç marketi, diğer tüm Adese’lerde geçerli olan kampanyalara ek olarak özel indirimlerle hizmete açıldı. Gıda dışı reyonları da bulunan markette, 425 metrekare alanda 3 kasa, 16 çalışan ve reyonlarında yer alan 5500 çeşit ürünle hizmet veriyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA