• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel İdare Gazi için koşacak
04 Kasım 2011 Cuma 14:02

Özel İdare Gazi için koşacak

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 73. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Atatürkü Anma Koşusu, 10 Kasım 2011 tarihinde Ankara Hipodromu Atatürk Kültür Merkezi Alanında y
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 73. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Atatürk’ü Anma Koşusu, 10 Kasım 2011 tarihinde Ankara Hipodromu Atatürk Kültür Merkezi Alanı’nda yapılacak.
 
Konya İl Özel İdaresi Atletizm Takımı, Gazi Koşusu adı da verilen yarışmaya Konya’yı temsilen 3 sporcusu ile katılıyor.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla her yıl düzenlenen Atatürk’ü Anma Koşusu’na Konya İl Özel İdaresi Atletizm Takımı olarak katılmaktan onur duyduklarını dile getiren Antrenör Mustafa Ertavukçu, sporcularının çok iyi hazırlandığı yarışmadan derece beklediklerini dile getirdi. “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’nda amacımız, dereceden çok atamızı anmak, O’nu hatırlamak” diyen Ertavukçu, Atatürk’ü anarken de kulüp adına başarılı olmak istediklerini vurguladı.
Atletizm Federasyonu’nun organizesiyle gerçekleştirilecek yarışlara 8 kategoride yaklaşık bin 500 sporcu katılacak. Konya İl Özel İdaresi Atletizm Takımı Lise ve Dengi Okullar Genç Erkekler kategorisinde 3 sporcu ile yer alacak. Konya’yı 6 atletin temsil edeceği yarışmada İl Özel İdaresi’nin başarılı atletleri ve Meram Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Muzaffer Tosun, Mustafa Yılmaz ve Bekir Ergun altın madalya için koşacak.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA