• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel Başak Kolejinde öğrenci-yazar buluşması
17 Mayıs 2012 Perşembe 15:45

Özel Başak Koleji'nde öğrenci-yazar buluşması

Özel Başak Kolejinde Kitap Okuma projesi çerçevesinde kitap ve önemi konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansa Eğitimci-Yazar Mustafa Akgün katıldı.
Özel Başak Koleji’nde  “ Kitap Okuma “ projesi çerçevesinde kitap ve önemi konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansa Eğitimci-Yazar Mustafa Akgün katıldı.
 
Konferans Özel Başak Koleji İlköğretim Okulu Müdürü İsmail ÖZ’ün takdim konuşmasıyla başladı.ÖZ ; ” Öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmek ve bunu alışkanlık haline getirmek için okul içinde yıl boyunca çeşitli faaliyetler yapıyoruz.Özel Başak Koleji İlköğretim Okulu olarak kitap okuma saatleri düzenleyerek öğrencilerimizi sistemli ve düzenli olarak kitap okumaya teşvik ediyoruz. Hedeflenen düzeyde kitap okuyan öğrencilerimize de ödül olarak beğendiği yazarların kitaplarını hediye ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin değerli eğitimci-yazarlarla buluşmasını sağlayarak öğrenim hayatlarında heyecanlı ve farklı bir gün yaşamasına imkan vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi ve sahneye konuşmasını yapmak üzere Yazar Mustafa  Akgün’ü davet etti. Akgün  kitap okumanın önemini vurgulayarak başladığı konuşmasında; “ Toplumların kültür seviyesi okuduğu kitapla ölçülür.Bu anlamda kitap insan olmanın da ölçüsüdür. Herkes insan olarak doğar, ancak kitaplarla insan olmanın erdem ve değerine kavuşurlar. Milletlerin ekonomik, sosyal ve huzur anlamında aradıkları refahın yegane kaynağı kitaptır.Kitap okuyan toplumlarda birbirlerinin hak ve hukukuna daha çok saygı gösterdiklerini görüyoruz “dedi.Maharetin hırsıza karşı kaliteli kilit geliştirmek değil hırsızlık yapmayan kaliteli insan yetiştirmek olduğuna da değinen Akgün böyle anlamlı bir projeyle yazar öğrenci buluşmasını sağlayan okul yetkililerine de teşekkür etti. Konferansın sonunda Akgün kaleme aldığı kitaplarını Özel Başak Koleji öğrencilerine tanıttı ve imza töreninin ardından konferans sona erdi. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA