• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özdemir:İnşallah kazanan biz olacağız
15 Mart 2012 Perşembe 17:42

Özdemir:'İnşallah kazanan biz olacağız'

Konyaspor'da hedef Çaykur Rizespor maçından mutlak 3 puan almak..
Konyaspor'da hedef Çaykur Rizespor maçından  mutlak 3 puan almak.. Kalan 9 maçlık dönemde 10 takımın ilk 6 arasında yer alabilme şansının olduğunu ve bu nedenle zorlu maçların oynandığını belirten teknik direktör Osman Özdemir, ilk 25 haftalık dönemde ortaya koydukları performansı ve galibiyet serisini sürdürerek sezon sonunda nerede olacaklarını görmeyi beklediklerini söyledi.
 
Konyaspor'un 25 haftalık performansını ve kalan 9 maçı değerlendiren Osman Özdemir, "Artık mevcut duruma geldikten sonra rakiplerle oynayacağımız her maç final niteliğinde olmaya başladı. Bununda beraberinde getirdiği bir takım zorlukları var. Bu zorlukları sadece sahada alacağımız iyi sonuçlarla aşabiliriz. 10 takım ilk 6'ya girebilmek için büyük bir mücadele sergiliyorlar. Zannedersem bu yarış sezonun sonuna kadar devam edecek. İlk 2 içinde bir yarıl var. Bizde o yarışın içerisinde olmak istiyoruz. Genel anlamıyla istikrarımızı koruyoruz. İyi futbol oynayıp, iyi sonuç alıyoruz. Ama futbolda dün yok. Bugün ve bundan sonrası var. İnşallah kalan 9 haftada da iyi sonuçlar alıp, nerede olmamız gerekiyorsa inşallah orada olarak ligi bitiririz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu..
'Zor geçecek, stresi yüksek kalan 9 haftada Konyaspor'un bu yükü kaldıracağına inanıyor musunuz?' sorusuna Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, "Tabiki bir bir hava işi. O havayı yakaladık. Oyuncu grubumuz bu işi müthiş derecede sahiplendi. Bundan sonrası için bizim tek korkumuz sakatlıklar ve cezalı oyuncular. Orada sınırda olan oyuncular var. Şimdilik idare ediyoruz ama ilerleyen günler ne gösterecek onu bilmiyoruz. İnşallah bu tür olumsuzluklarla karşılaşmayız ve böyle iyi bir şekilde yolumuza devam ederiz" diye cevap verdi.

Osman Özdemir, Ç.Rizespor A.Ş. ile 18 Mart Pazar günü saat 13.30'da oynanacak 26.hafta maçı ile ilgili olarakta, "Rakibimizin lige başlarken kafasındaki tek düşünce şampiyonluktu. İlk 2 için hiçbir takımın garantisi yok. Ama yine Süper Lig hedefini kovalayan bir takım. Hem kadrosuyla hem de camiasıyla güçlü bir takım. Başlarında çok değerli bir hocaları var. Çok zor bir maç bizi bekliyor. İçeride oynamak bizdeki galibiyet dürtüsünü ön plana çıkartacaktır. Ama yine de dengeli olmak lazım. O gün yine saha içerisinde müthiş bir psikoloji olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA