• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özdemirin maç yorumu
20 Ekim 2011 Perşembe 10:25

Özdemir'in maç yorumu

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Denizli'de önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Denizli'de önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, şehitlere rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilediği konuşmasında, ''Sezon başından beri sabırlı ve disiplinli oynamaya çalışıyoruz. Haftalar ilerledikçe başarımız da artıyor. Denizlispor maçında iyi futbol ortaya koyduk. Sabırlı oynayıp kontratağa dayalı futbol sergiledik. Futbolcularımı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık'' ifadesini kullandı.
 
 
-Denizlispor cephesi-
 
Denizlispor'da ise teknik direktör Osman Özköylü, ''En büyük sorunumuz özgüven kaybı. Bunu atlatmak zorundayız'' dedi.  Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, son haftalarda yaşanan olumsuzluklardan dolayı, kendi sahalarında, deplasmanda oynuyormuş gibi mücadele ettiklerini, taraftarların maça yeterli ilgi göstermediğini söyledi.
Futbolcuların büyük özveri içinde mücadele ettiğini, ancak en ufak hatada tepki verildiğini belirten Özköylü, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu da oyuncularımızın şevkini kırıyor. Konyaspor maçında özellikle ikinci yarıda oynanan oyundan memnunum. İstediğimiz oyuna çok yakındık. En büyük sorunumuz özgüven kaybı. Bunu atlatmak zorundayız. Bunu atlattığımız gün Denizlispor istediğini alacaktır. Ligin en iyi takımlarından biriyiz. Sakatların iyileşmesiyle daha iyi sonuçlar alacağız.''
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA