• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özdemirden önemli açıklamalar
04 Eylül 2011 Pazar 17:14

Özdemir'den önemli açıklamalar

Konya Torku Şekerspor ile oynanan hazırlık maçının ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Osman Özdemir, Konyaspor kadrosunda yer alan 26 oyuncudan da sezon içerisinde...

Konya Torku Şekerspor ile oynanan hazırlık maçının ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Osman Özdemir, Konyaspor kadrosunda yer alan 26 oyuncudan da sezon içerisinde faydalanacaklarını ve en önemli görevlerinin tüm oyuncuları başarıya giden yolda hedefin içine yerleştirebilmek olduğunu söyledi.

Tek düşüncelerinin Konya şehrini başarıyla temsil etmek olduğunu ifade eden teknik direktör Osman Özdemir, "Konya Torku Şekerspor ile lig öncesi son hazırlık maçımızı oynadık. Kaliteli kadrolardan kurulu iki güzide takımın karşılaştığı ve lig öncesinde son durumlarını görme fırsatı bulduğu çok güzel bir maç oldu. Dostane bir şekilde tamamlandı. Takımıma ve Konya Torku Şekerspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah sakatlıkların az olduğu, kazasız-belasız bir sezon geçiririz ve Konya şehrini başarılı bir şekilde temsil ederiz" diye konuştu. 

Yeni sezon öncesinde kadronun şekillenip-şekillenmediği sorusuna teknik direktörOsman Özdemir, "Bunu zaten hep söylüyoruz. Tecrübe ve alternatif anlamında kadromuzda bir sıkıntı yaşıyoruz. Hazırlık maçlarındaki oyuncu değişikliklerinin en önemli sebebi genç oyuncuları bu işin içerisine bir an önce sokabilmek. 26 kişilik kadromuzda yer alan her oyuncu bizim için çok önemli. Lig boyunca mutlaka kendilerinden faydalanacağız" cevabını verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA