• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özdemir Konyaspora güvenin mesajı verdi
09 Mayıs 2012 Çarşamba 14:47

Özdemir 'Konyaspor'a güvenin' mesajı verdi

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, sezonun son haftasına kadar getirip değerlendiremedikleri ilk 2'den Süper Lig'e çıkma şanslarını play-off'tan başaracaklarına inandığını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, sezonun son haftasına kadar getirip değerlendiremedikleri ilk 2'den Süper Lig'e çıkma şanslarını play-off'tan başaracaklarına inandığını söyledi. Play-Off'ta Süper Lig'e çıkacaklarını ifade eden Özdemir, Konyaspor taraftarına 'bize güvenin' mesajı verdi.

Sezon ile ilgili değerlendirmede bulunan teknik direktör Osman Özdemir, "Koca bir sezonun sonuna geldik. Daha düne kadar sürdürdüğümüz hedefte biraz sapma oldu. Ama bugüne kadar yaşadığımız bu heyecanı play-off maçlarında da pozitif anlamda yaşamak istiyoruz. Oyuncularımızla birlikte uzun süre peşinden koşup ilk 2 şansını kaybettiğimiz için hepimiz üzüntülüyüz. Nasıl Konyaspor'u sevenler üzüntülüyse biz bir o kadar daha üzüntülüyüz. Ama bizim için sadece birinci perde kapandı. İkinci perde play-off. Bu bölümde oynayacağımız ilk 2 maç çok önemli. Bu takım buralara geldiyse şansa gelmedi. Hep mücadele ederek ve emek vererek geldi. Bizler durumun ve bize neler kazandıracağının farkındayız. Bugüne kadar hak edipte değerlendiremediğimiz ilk 2'den Süper Lig'e yükselme şansını play-off'ta değerlendirmeye çalışacağız. Ama bu noktada kimse bize olan güvenini esirgemesin. Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Ve bu işin üstesinden de gelebiliriz. Bunu çok net bir şekilde ifade ediyorum. Çünkü bu takımın her zaman bir kazanma arzusu ve iddiası olmuştur" diye konuştu.

Play-off maçlarını da değerlendiren Özdemir, "Bir tek Ç.Rizespor-Akhisar Belediyespor maçının sonucunu beklemek lazım. Onun dışında play-off'ta mücadele edecek takımlar belli. 34 haftanın sonunda bu takımlar emek sarf ettiler ve kalitelerini ortaya koydular. Herkesin şansının eşit olduğunu düşünüyorum. O gün en iyi performansı gösteren ve en çok isteyen bence final oynama şansına sahip olacaktır" şeklinde konuştu.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA