• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özaltundan yeni yıl mesajı
31 Aralık 2018 Pazartesi 15:46

Özaltun'dan yeni yıl mesajı

Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özaltun, mesajında, belediyenin yapmış olduğu başarılı hizmetler ile gelişmiş ve daha da büyümüş olan Beyşehir’de bir yılı daha geride bıraktıklarını kaydetti.

2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da belediyenin hizmet ve projelerinin inşallah devam edeceğini kaydeden Özaltun, şöyle devam etti:

"İlçemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularını arttırarak huzur ve güvenin sağlandığı, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşarken, sevgi ile çıktığımız bu yolda ilçe halkımız ile her zaman birlikte olduk. Vatandaşlarımızdan almış olduğumuz destek ile birçok başarılı çalışmaların altına imza attık. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vaat ediyor. Şüphesiz geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin aynı ilçede yaşayan insanlar olarak en önemli sorumluluğumuzun, kentlilik bilinci içinde, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü davranmak olduğunu düşünüyorum” ifadelerine yer verdi. Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2019 yılına giriyoruz. Yeni yılın Türk ve İslam alemine özlediğimiz barış ve huzuru getirmesini diliyorum."

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA