• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özaltun, Yüzbaşı Urluyu makamında ziyaret etti
15 Haziran 2016 Çarşamba 18:02

Özaltun, Yüzbaşı Urlu'yu makamında ziyaret etti

Beyşehir ilçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Jandarmanın 177. Yıldönümü dolayısıyla İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu'yu makamında ziyaret etti.

Özaltun, ziyarette, gün denilince sevinçli ve neşeli günlerin akla geldiğini belirtti.

Sevinç ve neşenin her zaman herkesin hakkı olduğunu belirten Özaltun, "Ancak Güneydoğu bölgesindeki son operasyonlarda şehit ve gazilerimiz olduğu zaman sevincimiz tabii ki kursağımızda kalıyor, sevinemiyoruz. Bu ziyaretimiz münasebetiyle, Güneydoğu’da teröre karşı vatanın ve milletin birliği ve beraberliği için mücadele eden, kolluk kuvvetlerimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazi olan kolluk kuvveti mensuplarımıza da acil şifalar diliyor ve yeniden aramızda olmalarını diliyorum." dedi. 

Özaltun,Türkiye'nin bulunmuş olduğu coğrafyanın zor bir coğrafya olduğunu belirterek, "Bundan dolayı ülkemizin değerli evlatları, kardeşlerimiz şehit oluyor, gazi kalıyor. Bizler de şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dünyada kendimizi güvende hissediyoruz. Ülkemizin bir an önce refaha, feraha kavuşmasını hep birlikte arzuluyoruz. Bu münasebetle, gerek ilçemizde, gerekse ülkemizin farklı noktalarında görev yapan jandarma personelimizi teşkilatın kuruluşunun 177. yıldönümünde kutluyoruz." diye konuştu.

Urlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Özaltun'a çalışmalarında başarılar diledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA