• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oynadığımız oyun ile yenilgiyi hak etmedik
24 Ekim 2010 Pazar 14:31

'Oynadığımız oyun ile yenilgiyi hak etmedik'

Tutuk başladıkları maçın ilk yarısı ile ikinci yarısında iki farklı takım görüntüsü çizdiklerini ve ikinci yarıda oynadıkları oyun ile yenilgiyi kesinlikle hak etmediklerini belirten oyuncu Emre

Tutuk başladıkları maçın ilk yarısı ile ikinci yarısında iki farklı takım görüntüsü çizdiklerini ve ikinci yarıda oynadıkları oyun ile yenilgiyi kesinlikle hak etmediklerini belirten oyuncu Emre Toraman, iyi oyundan çok kendilerine puanların lazım olduğunu söylerken, camiayı Trabzonspor maçıyla sevindireceklerini ifade etti.

Antalyaspor karşılaşmasını değerlendiren tecrübeli oyuncu Emre Toraman, "Maçın ilk yarısında kendi adımıza tutuk bir futbol vardı. Ama yine de 2-3 tane net gol pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. Rakibimiz 15-20 dakika oyuna ağırlığını koydu ve golü buldu. İkinci devrede oyunun tüm kontrolü bizdeydi. İleride baskı yapan, gol pozisyonuna giren, direkten dönen topları olan takım bizdik. Belki bunlardan birini değerlendirebilseydik buradan galibiyetle ayrılan taraf olacaktık. Olmayınca olmuyor. Oynadığımız bu oyun ilerleyen haftalar için bizim adımıza iyi sinyaller verdi. İnşallah bunun üzerine daha da koyarak Trabzonspor maçından puan ya da puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Çünkü ligdeki durumumuzun bize yakışmadığını biliyoruz. İyi oyun ve futboldan çok bize artık puan ve puanlar lazım. İnşallah camiamızı Trabzonspor maçında sevindireceğiz" dedi.


Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA