• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomotiv sektörü Konyada buluşuyor
16 Şubat 2011 Çarşamba 17:42

Otomotiv sektörü Konya'da buluşuyor

Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren otomotiv sektörü temsilcileri, Konyada faaliyet gösteren otomotiv sektörü firmaları ile buluşacak...

Aktif İşadamları ve Sanayicileri Derneği (AKTİSAD) evsahipliğinde, İstanbul Verim İşadamları Derneği (İVİAD) organizasyonu ve Marmara İş Hayatı federasyonu(MARİFED) koordinasyonunda ve ile 18–19 Şubat 2011 tarihleri arasında Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren otomotiv sektörü temsilcileri, Konya’da faaliyet gösteren otomotiv sektörü firmaları ile buluşacak.

Program ile ilgili açıklama yapan AKTİSAD Başkanı Ali Akın; “Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren otomotiv sektörü temsilcileri ve Konya’da faaliyet gösteren otomotiv sektörü firmalarını tanışmasını sağlamak ve iş potansiyellerinin artırılması amacı ikili iş görüşmesi ve fabrika gezisi düzenleyeceğiz.
Marmara bölgesinden gelen işadamlarının yurt genelinden tedarik ettikleri ürünleri bölgenin en güçlü üretim merkezi olan Konya firmalarından temin etmeleri için zemin oluşturma gayretindeyiz.
Bu amaçla düzenlediğimiz organizasyon çerçevesinde 23 firma temsilcisini konya’da ağırlayacağız.
Konyalı işadamlarımızla ikili görüşmeler yapılacak, fabrika gezileri ile üretim alanları gezilecektir. Misafir heyete Konya sanayici ve otomotiv sektörü hakkında tanıtım yapılacak.” dedi.

AKTİSAD Başkanı Ali Akın; Programa Konyalı Otomotiv firmalarını davet ederek;  iş görüşmeleri randevulu olarak iki görüşme şeklinde yapılacağını, Görüşmelere katılmak isteyen firmaların önceden AKTİSAD’a (Tel: 0332 251 2040)  bilgi vermeleri gerekliğini söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA