• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobilin çarptığı kamyonet alt geçide uçtu: 2 ağır yaralı
05 Temmuz 2016 Salı 08:07

Otomobilin çarptığı kamyonet alt geçide uçtu: 2 ağır yaralı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde otomobilin arkadan çarptığı kamyonetin bariyerleri aşıp 5 metre yükseklikten alt geçide düşmesi sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza Karaelbistan Mahallesi’nde yaşandı. Mahalleyi ikiye bölen Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın Elbistan istikametinde ilerleyen 28 yaşındaki Mehmet Ali Yüksel idaresindeki 06 EZ 5197 plakalı otomobil, önünde seyreden ve Ferdi Alkaya’nın (35) kullandığı 46 VB 018 plakalı mısır yüklü kamyonete hastane kavşağında arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, orta refüje çıkarak durabilirken, kamyonet ise bariyerleri aşıp, yol kenarındaki 5 metrelik altgeçide uçtu. Kazada, tam bir can pazarı yaşandı. Ters dönen ve parçalanan kamyonetin sürücüsü Alkaya, şoför koltuğunda sıkıştı. Hurdaya dönen araçta kurtarılmayı bekleyen Alkaya’nın yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar yetişti. Vatandaşların müdahalesi, acı içerisinde kıvranan yaralıyı çıkarmaya yetmeyince itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için yaklaşık 1 saat ter döktü. Kayma ihtimaline karşı iple bariyerlere bağlanan ve demir kesme makinesi yardımıyla kamyonetten güçlükle çıkarılan yaralı Alkaya, sedyeye alınarak kaza mahallinde bekleyen ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralı otomobil sürücüsü Mehmet Ali Yüksel de ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Öte yandan altgeçidin etrafı, yaralıyı kurtarmak için mücadele eden ekipleri izlemek isteyen vatandaşlar tarafından tıklım tıklım dolduruldu. Polis ve jandarma ekipleri, itfaiyenin çalışmasını kolaylaştırmak için vatandaşları kaza mahallinden uzaklaştırmak için büyük çaba harcadı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA