• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobilin çarptığı ağacın altında kaldı
30 Temmuz 2013 Salı 18:02

Otomobilin çarptığı ağacın altında kaldı

Konyada ablasının mezarını ziyaret ettikten sonra yol üzerindeki çimlerin üzerine oturup dinlenen bir kişi, kaldırıma çıkan otomobilin çarptığı ağacın altında kalarak yaralandı.
Konya’da ablasının mezarını ziyaret ettikten sonra yol üzerindeki çimlerin üzerine oturup dinlenen bir kişi, kaldırıma çıkan otomobilin çarptığı ağacın altında kalarak yaralandı.
Kaza, saat 15.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Belh Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ablasının cenazesine katıldıktan sonra yürüyerek evine giden Erkan Tanyıldız (29), dinlenmek için kaldırımdaki cimlerin üzerine oturdu. Bu sırada Yeni İstanbul Caddesi üzerinden kent merkezi istikametine giden Emre Yıldırım (23) idaresindeki 42 MA 040 plakalı otomobil, sürücünün virajı alırken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil kaldırımdaki ağaca çarptıktan sonra durdu. Otomobilin çarpması sonucu kırılan ağaç, çimlerin üzerinde dinlenen Emre Tanyıldız’ın üzerine devrildi. Ağacın altında kalarak yaralanan Erkan Tanyıldız, olay yerine sevk edilen ambulansla Özel Konya Medicana Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ablasının kabrini ziyaret ettikten sonra cimlerin üzerinde oturup dinlendiğini ifade eden yaralı Erkan Tanyıldız, “Yoruldum ağacın altına oturdum. O sırada araç geldi. Önce ağaca vurdu, ağaçta üzerime devrildi. Görülmez kazaydı. Trafik kazasında vefat eden ablam vardı onu ziyaret etmiştim. Allah esirgedi” diye konuştu.
Kaza yapan sürücü Emre Yıldırım ise, “Benim bir yere yetişmem gerekiyordu, çok acil. Ondan dolayı biraz sürat yaptım. Virajda hızımı azaltmayınca direksiyon hakimiyetini ağaca çarptım. Orada da bir yaya varmış. Ama Allah’tan yaya bir şey olmadı. Çok şükür ucuz atlattık. Verilmiş sadakamız varmış” şeklide konuştu.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA