• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu
03 Nisan 2013 Çarşamba 09:33

Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Konyada kaldırımdan inerek yolda yürüyen genç kız, bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Konya’da kaldırımdan inerek yolda yürüyen genç kız, bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Saniyelerle ölümden dönen genç kızın üzerine gelen otomobilden kaçış anı bir marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kaza, dün akşam saat 18.45 sıralarında merkez Meram ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ara sokaktan caddeye kontrolsüz bir şekilde çıktığı iddia edilen Gönül K. (22) idaresindeki 42 DNN 39 plakalı otomobil, önünden hızla geçen Mustafa Oruç idaresindeki 42 RN 157 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdan inip yolda yürüyen genç bir kızın üzerine yöneldi. Bu sırada çarpma sesini duyarak arkasına bakan genç kız, üzerine hızla gelen otomobili görünce ani bir hareketle koşup kaldırıma çıktı. Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan genç kız, panikle markete sığındı. Kontrolden çıkan otomobil ise önce karşı yönden gelen Durmuş Ali Küçükkara (53) idaresindeki kamyonete ardından da kaldırımdaki ağaca çarptı.
İş yerinin önünde duran market sahibi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç kız, marketten çıkarak yaşadığı şoku üzerinden atmaya çalıştı. Ağaca çarpan aracı bir süre izleyen genç kız, daha sonra olay yerinden ayrıldı.
Ağaca çarparak durabilen otomobilde bulunan sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, arka koltukta oturan 2 çocuğu yaralandı. Yaralı çocuklar babaları ve çevredeki vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldı. Ambulansın gelmesiyle Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı çocuklar tedavi altına alındı.
SANİYELERLE KURTULDU
Genç kızın ölümden saniyelerle kurtulduğu o anlar sığındığı marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kaldırımda yürürken yola inen genç kız, çarpma sesiyle birlikte arkasına dönüp bakıyor. Üzerine gelen otomobili fark edince ani bir hareketle kaldırıma koşan genç kız, panikle markete giriyor. Daha sonra market sahibiyle birlikte dışarıya çıkan genç kızın kaza yapan otomobili bir süre izlediği görülüyor. Görüntülerde, ağaca çarpan otomobilden yükselen dumanlar ve otomobilde bulunan çocukların da vatandaşlar tarafından çıkarılması da görülüyor.
Caddeye kontrolsüz bir şekilde çıktığı öne sürülen otomobil sürücüsü Gönül K., polise kazanın nasıl meydana geldiği konusunda bilgi verdi.
Genç kızın kurtuluşuna şahit olan market sahibi Necmettin Bakırcı ise, genç kızın son anda otomobilin altında kalmaktan kurtulduğunu, üç dört saniye ile ölümden döndüğünü ifade etti.
Kaza sonrası kısmen trafiğe kapanan cadde, araçların bulunduğu yerden kaldırılmasıyla normale döndü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA