• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobil tramvay yoluna girdi
01 Mayıs 2012 Salı 10:14

Otomobil tramvay yoluna girdi

Konya'da bir kadının kullandığı otomobil tramvay yoluna girdi.
Konya'da bir kadının kullandığı otomobil tramvay yoluna girdi. Kazada yaralanan kızı sürekli annesini sayıklarken, annesi de yanından ayrılmadı
Kaza, gece saatlerinde merkez Selçuklu İlçesi Nalçacı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yeşim Bacak (37) idaresindeki 42 CUB 83 Plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, iki aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak tramvay durağına girdi. Kazada otomobilde bulunan ve yaralanan Fatma Nur Bacak'ı (17), kazadan yara almadan kurtulan annesi Yeşim Bacak kurtardı. Araçtan çıkardığı kızını vatandaşların çağırdığı ambulansla gelen sağlık görevlilerine teslim eden anne, kızının yanından da ayrılmadı.
Genç kız ambulansla hastaneye kaldırılırken, sürekli annesin sayıkladı. Anneside kızının elinden tutarak yanında olduğu söyledi. Öte yandan görgü tanıkları, iki aracın kadın sürücünün kullandığı otomobili sıkıştırması sonucu kazanın meydana geldiğini söyledi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
YORUMLAR
toplu taşıma
sezen ak
Artık konyada toplu taşımanın yer altına inme vakti gelmiş de geçmiştir bile bence...madem modern kentiz dşye bas bas bağırıyoruz her yerde..kocaman otobüslerin,tramvayların son sürat,özel otolarla yarışması yakışmıyor..bi de herkes yolalrını genişletirken bizim yollar neden daraltılıyor anlamış değilim..akyokuşu genişletiyoruz,kocaman caddelerimize kocaman adalar yapıp daraltıyoruz..
212.156.62.126
konya da trafik
hülya türkbay
yaklaşık bir yıldır Konya'dayım hala belediyeye bile binmeye korkuyorum. Burada insanlar inanılmaz dikkatsiz ve süratli. bunun için yetkilerin en küçük bir önlem aldığını bile görmedim. kocaman körüklü belediye tıka basa insan doluyor ve şöförler sanki ferrari kullanıyormuşcasına sürat yapıyorlar. körüklü belediyeler şehir merkezinde göbeklerden döndüklerinde dehşetle izliyorum savrula savrula gidiyorlar.. belediyeye ait araçlar, resmi vasıtalar böyle yaptıktan sonra sivillere ne diyeceğiz. Yetkililerin bu konuda ciddi çalışma yapması gerekir. Aksi halde zarar gören her insandan önce onlar sorumludur.
78.161.78.159
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA