• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobil otobüse çarptı: 5 yaralı
22 Ekim 2011 Cumartesi 10:48

Otomobil otobüse çarptı: 5 yaralı

Konya'da durakta bekleyen yolcuları almak için yavaşlayan belediye otobüsüne otomobilin arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası alkollü olduğu...
Konya'da durakta bekleyen yolcuları almak için yavaşlayan belediye otobüsüne otomobilin arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası alkollü olduğu belirtilen otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.
 
Kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Mobilyacılar Yaya Üst Geçidi altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Otogar istikametinden şehir merkezine doğru giden Ramazan D. idaresindeki 42 EK 506 plakalı otomobil, durakta bekleyen yolcuları almak için yavaşlayan Cengiz Kır (26) idaresindeki 42 PT 277 pkalalı belediye otobüsüne arkadan çarptı.
 
Otobüste bulunan yolcular kazadan yara almadan kurtulurken, otomobilde bulunan Ahmet Lütfi Kayhan (21), Necati Kayhan (23),
Kadir Şen (16), Selman Çiğilli (20) yaralandı. Otomobilden otobüste bulunan yolcular tarafından çıkarılan yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Bu sırada yaralılardan biri, sağlık görevlilerinin müdahalesi sırasında otomobilin sürücüsü olduğu iddia edilen arkadaşı Ramazan D.'ye seslendi. Ancak yapılan aramalara rağmen bulunamayan Ramazan D.'nin kazadan sonra yaralı halde olay yerinden kaçtığı iddia edildi.
 
Yaralı şahıs polislere ve vatandaşlara kaçan arkadaşının telefon numarasını vererek aranmasını istedi. Kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi ve Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle cadde de araçların geçişi kontrollü bir şekilde sağlandı. Polis, kazadan sonra kaçtığı ve alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA