• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobil kırılan ağaçta asılı kaldı
24 Şubat 2013 Pazar 18:02

Otomobil kırılan ağaçta asılı kaldı

Konyada kontrolden çıktıktan sonra kaldırımdaki ağaca çarpan otomobil, arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu kırılan ağaçta asılı kaldı.
 Konya’da kontrolden çıktıktan sonra kaldırımdaki ağaca çarpan otomobil, arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu kırılan ağaçta asılı kaldı. Kazada, ağaçta asılı kalan otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi Kule Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Belediye istikametinden Kule Kavşağı yönüne giden Abdülhamit Çakır (62) idaresindeki 42 AZE 43 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, kaldırımda bulunan ağaca çarptıktan sonra durabildi. Bu sırada çarpmanın şiddetiyle ortadan kırılan ağaçta asılı kalan otomobile, arkadan gelen Kemal Güleç (27) idaresindeki 01 BPR 52 plakalı otomobil çarptı. Ağaca asılı kalmasıyla tramvay yoluna düşmekten kurtulan otomobilde bulunan sürücünün eşi Hatice Çakır (56) yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağaçta asılı kalan otomobil sürücüsü ile diğer araçta bulunan 2 kişi, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası araç trafiği ve tramvay seferleri kontrollü bir şekilde sağlandı. Ağaca yan olarak asılı kalan otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden indirildi. Araçların bulundukları yerden kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA