• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobil alev alev yandı
24 Nisan 2014 Perşembe 08:55

Otomobil alev alev yandı

Antalya'da bir apartmanın otoparkındaki otomobil alev alev yandı. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Bahçelievler Mahallesi Hızır Reis Caddesi'ndeki 8 numaralı apartmanın otoparkında meydana geldi. Kaleiçinde araç kiralama işletmecisi Ergün Akça'ya ait park halindeki otomobilde, saat 01:30 sıralarında birden alevler yükselmeye başladı.

Alevler kısa sürüde otomobilin motor kısmını sardı. Alev topuna dönen otomobili görenler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yaklaşık 3 saat önce park ettiği otomobilin yandığını gören Akça, büyük şok yaşadı. Gürültüye uyanan Akça, 'Ne oldu bu arabaya' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Yanan otomobilin yanında bulunan bir cip ise bayan sürücü tarafından son anda kurtarıldı. Otomobilini 7 ay önce aldığını söyleyen Akça, ' Dükkandan yeni geldik. Hiçbir arızası yoktu. Yepyeni arabaydı. Yepyeniydi bu araba daha' dedi. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Akça'nın otomobili kredi ile aldığını borcun daha bitirmediği öğrenildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA