• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ötenden önemli açıklamalar!
06 Ekim 2013 Pazar 16:22

Öten'den önemli açıklamalar!

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, "Gekas'ın üzerinde gol atamamanın verdiği bir stres vardı.

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, "Gekas'ın üzerinde gol atamamanın verdiği bir stres vardı. Tek sıkıntısı buydu. Bunu zaten kendisi de belirtiyordu.Gekas gibi oyuncular görevini bu şekilde yapıyor, bir gol atıyor, 3 puanı alıyor'' dedi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçında 3 puan aldıklarını için mutlu olduklarını söyledi.

Daha önceki maçlarda iyi oyuna karşı puan alamadıklarını dile getiren Öten, çok ihtiyaçları olan bir 3 puan aldıklarını ifade etti.

''Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz, bize erken bir bayram hediyesi verdiler. Hocamızın dediği gibi yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. Genel gidişattan memnununuz'' diyen Öten,  şöyle konuştu:

''Yunan golcü Gekas'ın Kayseri Erciyesspor maçında gol atması önemliydi. Gekas gol atamadıkça takımda bir tedirginlik oluşmuştu. Gekas'ın üzerinde gol atamamanın verdiği stres vardı. Tek sıkıntısı buydu. Bunu zaten kendisi de belirtiyordu. Gekas gibi oyuncular görevini bu şekilde yapıyor, bir gol atıyor 3 puanı alıyor. Bundan sonraki haftalarda Gekas'ın daha rahat olacağını düşünüyorum. Takıma daha çok puan kazandıracaktır."

- Uğur Tütüneker'in gönderileceği iddiaları

Öten, puan kayıplarından sonra teknik direktör Uğur Tütüneker'in gönderileceği yönündeki iddialara değinerek, takımlar için önemli konulardan birinin istikrar olduğuna işaret etti.

Tütüneker'in gönderilmesi konusundaki iddiaların yönetimde konuşulmadığını vurgulayan Öten, ''Hoca boyutunda istikrarı yakalayamazsak hiçbir şey yapamayız. Hocamız geçen yıl bu takımın başındaydı. Bu yıl da devam ediyor. Bu tür şeyler her takımda arka arkaya mağlubiyetler olunca gündeme getiriliyor. Biz hocamıza güveniyoruz" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA