• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖSYMden önemli açıklama
16 Eylül 2010 Perşembe 11:54

ÖSYM'den önemli açıklama

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), ortaöğretim ve ön lisans mezunlarına yönelik yapılacak olan Kamu Personel Sınavı'nın (KPSS) ileri bir tarihe ertelenmesi nedeniyle adayların kendilerine gö
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), ortaöğretim ve ön lisans mezunlarına yönelik yapılacak olan Kamu Personel Sınavı'nın (KPSS) ileri bir tarihe ertelenmesi nedeniyle adayların kendilerine gönderilen sınava giriş ve kimlik belgelerini saklamaları konusunda uyarıda bulundu.

ÖSYM Sakarya Temsilciliği, 11 Temmuz 2010'da lisans mezunlarına yönelik yapılan sınavda soruların çalındığı ve kopya çekildiği" yönündeki iddialar nedeniyle ertelenen KPSS Ortaöğretim-Önlisans sınavına girecek adayları uyardı.

Temsilcilikten yapılan açıklamada, ortaöğretim ve ön lisans mezunlarına yönelik yapılacak KPSS'ye girecek olan adayların kendilerine gönderilen sınava giriş ve kimlik belgelerini saklamaları gerektiği belirtildi.

Daha önce
Eylül ayında yapılması planlanan sınavla ilgili sınava giriş ve kimlik belgelerinin adaylara gönderildiği kaydedilen açıklamada; "Ertelenen bu sınavın uygulanacağı yeni tarihler belirlendiğinde adaylara yeniden sınava giriş ve kimlik belgesi gönderilmeyecektir. Bu sınava girecek adaylar sınava eski tarihli sınav giriş ve kimlik belgeleri ile gireceklerdir" denildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA