• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Osmaniyede korkunç kaza: 9 ölü
04 Temmuz 2010 Pazar 12:12

Osmaniye'de korkunç kaza: 9 ölü

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 9 kişi öldü, 3'ü ağır 45 kişi yaralandı
OSMANİYE - TEM Otoyolu'nun Düziçi ilçesi yakınlarında sürücüleri henüz tespit edilemeyen 21 GB 389 plakalı Ankara'ya yolcu taşıyan otobüs ile aynı yöne gitmekte olan 02 KK 597 plakalı taş yüklü kamyon çarpıştı.

Otobüste yolcu olarak bulunan ve koltukların arasında sıkışanlar, Osmaniye Sivil Savunma ve Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri tarafından kurtarılarak, diğer yaralılarla birlikte ambulanslarla Osmaniye'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi olay yerinde, 4 kişi hastaneye kaldırılırken öldü. Bu arada, Osmaniye Sivil Savunma ve Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri de otobüste sıkışan bazı yaralıları kurtarma çalışmalarına başladı.
 
DİNLENME BÖLÜMÜNDEN DE CESET ÇIKTI
Osmaniye Vali Vekili Halit Deveci, Düziçi ilçesi yakınlarında yolcu otobüsü ve taş yüklü kamyonun çarpışması sonucu 9 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 45 kişinin yaralandığını bildirdi.

İl Jandarma Komutanı Albay Osman Erkol ve Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile birlikte olay yerine gelerek inceleme yapan Deveci, Ankara yönüne gitmekte olan 21 GB 389 plakalı yolcu otobüsünün, sağ şeritten aynı yönde giden 02 KK 597 plakalı taş yüklü kamyona saat 03.00 sıralarında yandan çarpması sonucu kazanın meydana geldiğinin belirlendiğini söyledi.

Deveci, otobüsün altında sürücülerin dinlenmesi amacıyla yapılan bölmeden bir kişinin cesedinin çıkarılmasıyla ölü sayısının 9'a yükseldiğini belirtti. Deveci, kazada yaralanan 45 kişiden 13'ünün Düziçi Devlet Hastanesi'nde, diğerlerinin de Osmaniye'deki hastanelerde tedavi altına alındığını kaydetti.

Deveci ve beraberindekiler Düziçi Devlet Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret etti. Bu arada ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA