• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Osman Özdemir maçı değerlendirdi
19 Mayıs 2012 Cumartesi 23:05

Osman Özdemir maçı değerlendirdi

Konyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

onyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, bireysel hatalar sonucu kalelerinde 2 gol gördüklerini belirterek, “Çok olmamasına rağmen yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Erdinç’in sakat olması defans dengemizi bozdu, bireysel hatalara engel olamadık ve 2 gol yedik. 2. maça Kasımpaşa büyük bir avantaj sağladı.

Çabamız deplasmanda oynayacağımız maçta bu skoru lehimize çevirmek. Bu maç moral anlamında bizi etkileyeceği kesin. Maç gününe kadar bunu üzerimizden atabilirsek ve büyük bir sürpriz yapabilirmiyiz diye çıkar oynarsak istediğimizi alabiliriz” dedi.
 
Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin
 
Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin ise Süper Lig’de bu yıl ilk kez uygulanan ve teknik adamların büyük tepkisini çeken Süper Final uygulamasının 1. Lig’de artık kaldırılması gerektiğini ifade ederek, “Bank Asya 1. Lig’de de Play-off uygulaması kaldırılsın. Play-off oynatarak milleti birbiriyle oynatmanın anlamı yok, çünkü 34 maçlık periyotta takımlar tüm planlamasını maç sonuçlarını kendilerine göre ayarlıyorlar. Direk 3 takımında Süper Lig’e çıkması gerekiyor. Bu akşam iyi oynadığımızı düşünüyorum. Birkaç kişisel hatamız var, ilk yarıda Konyaspor’un çok fazla pozisyonu yoktu. 2-0 üstünlükle dönüyoruz ama yinede biz ikinci maçı da kazanıp finalde şansımızı deneyeceğiz” diye konuştu.
Kasımpaşalı futbolcularda Murat Akın, Play-off’tan Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirterek, maç sonu kendilerini tribüne çağırarak tebrik eden Konyaspor taraftarlarına teşekkür etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA