• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ortaokul öğrencilerinden tekerlekli sandalye yardımı
01 Ekim 2013 Salı 16:29

Ortaokul öğrencilerinden tekerlekli sandalye yardımı

Konya'da Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerince toplanan mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalye, Fuat Çaldır'a teslim edildi.
Konya'da Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu öğrencileri tarafından toplanan mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalye, felçli Fuat Çaldır'a teslim edildi.
 
Eşi adına konuşan Hatice Çaldır, okul bahçesinde düzenlenen teslim töreninde, Fuat Çaldır'ın tekerlekli sandalyeyi çok arzu ettiğini söyledi. Okul Müdürü İbrahim Yeniay'ın da girişimleri sonucunda tekerlekli sandalyeye kavuştuklarını ifade eden Çaldır, "Çok teşekkür ediyorum özellikle çocuklara... Mavi kapak toplayarak, bunu düşünüp de hediye etmişler. Küçük halleriyle büyük iş yaptılar. Hepsinden Allah razı olsun. Okuldaki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. 2. katta oturuyoruz. Ancak aşağıya inebiliyor. Fazla gidemiyor, çok sıkılıyor. Bundan sonra parka götürürüm, her yeri gezdiririm inşallah" diye konuştu.
 
 Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu Müdürü İbrahim Yeniay ise okul olarak engelli vatandaşların hayatını bir nebze olsun kolaylaştırmak amacıyla Mavi Kapak Kampanyası başlattıklarını belirtti. Kampanyayı 2 yıldır devam ettirdiklerini anlatan Yeniay, şunları kaydetti:
 
"Mavi kapaklar sayesinde elde edilen tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Mavi Kapak Kampanyası sona ermişti ancak biz firma yetkilileriyle görüştük, onlar mavi kapak toplandığı zaman tekerlekli sandalye verebileceklerini söylediler. Biz de bu kampanyaya devam ettik. Bu yıl da kampanyayı sürdüreceğiz. Kampanyada görev alan idareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA