• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kökten eğitime katkı
14 Aralık 2011 Çarşamba 10:57

Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök'ten eğitime katkı

Seydişehir'e bağlı Ortakaraören beldesinde yaklaşık 500 öğrenciye eğitim seti ve soru bankası kitabı dağıtıldı.
Seydişehir'e bağlı Ortakaraören beldesinde yaklaşık 500 öğrenciye eğitim seti ve soru bankası kitabı dağıtıldı.
     Eğitim öğretime verdiği destekten dolayı Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök'e teşekkür eden Kaymakam Kemal İnan, ''Başkanımız eğitime katkı sağlamak, öğrencilerin kolayca kitaplara kavuşabilmeleri amacıyla bizlere destek oldu'' dedi.
     Belediyenin beldede bulunan Cumhuriyet İlköğretim, Şerife Hasan Hüseyin Kocaman İlköğretim okulu öğrencilerine okuma setleri, Çok Programlı Lisede okuyan son sınıf öğrencilerine ise soru bankası kitapları hediye ettiğini ifade eden Kök, ''Bu konuda Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Başkanın, okullarımızın çevre düzeni konusunda da katkıları var. Bu konuda da kendilerine öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum'' dedi.
     Eğitimci olması nedeniyle eğitime vereceği katkıların bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök, şunları kaydetti:
     ''Kasaba genelinde eğitim öğretim gören yaklaşık 500 öğrencimize bu kitapları hediye ettik. Biz eğitime göreve geldiğimiz günden bugüne önem verdik ve fiziki çalışmalarımızda oldu. Okul çevrelerinde ihata duvarları ve ferforje demirlerle alakalı çalışmalarımız oldu. Öğrencilerimize sizlerin de bildiği üzere son sınıf öğrencilerimize soru bankası, ilköğretim öğrencilerimize de seviye düzeylerine göre eğitim seti dağıttık. Ben sizlere de kasabamıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.
     İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerini kapsayan eğitim seti ve soru kitabı dağıtım programına Kaymakam Kemal İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Belediye Başkanı Yusuf Kök ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA