• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ortak akılla şehrimizi daha ileriye taşımalıyız
23 Mayıs 2013 Perşembe 17:15

'Ortak akılla şehrimizi daha ileriye taşımalıyız'

Konyanın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyanın ekonomik ve sosyal yönden kalkınması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
 Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın ekonomik ve sosyal yönden kalkınması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
Başkan Altay, Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Meclis Başkanı Ahmet Arıcı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; Konya’nın, Türkiye’nin 2023 hedeflerinde genç nüfusu ve her geçen gün büyüyen sanayisi ile önemli bir rol alması gerektiğini ifade ederek, “Bu hedefler doğrultusunda yerel yönetimler, odalar ve sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluklar düşüyor. Birlikte hareket ederek ortak akılla şehrimizi daha ileriye taşımalıyız” dedi. Konya Ticaret Odası’nın şehrin önemli kurumlarından biri olduğunu söyleyen Başkan Altay, Konya Ticaret Odası (KTO) yönetim kurulu başkanlığına yenilen seçilen Selçuk Öztürk ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.
Konya’yı Türkiye’nin ekonomi merkezlerinden biri haline getirmeye çalıştıklarını söyleyen KTO Başkanı Selçuk Öztürk de, bu doğrultuda iş ve ticaret hayatını kolaylaştırmak ve oda üyelerinin yurt dışına açılarak Konya’yı temsil etmelerini sağlamak adına hizmet ettiklerini söyledi. “Türkiye nasıl değişip gelişiyorsa şehrimiz de aynı hızla değişip gelişmeye devam edecektir” diyen Başkan Selçuk Öztürk, “Bu gelişim sürecine Selçuklu Belediyesi’nin çok büyük katkıları oluyor. Eğitim, sosyo-kültürel ve fiziki altyapı-üstyapı alanında yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA