• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Orta sahadaki sıkıntıyı çözeceğiz
26 Eylül 2010 Pazar 19:01

'Orta sahadaki sıkıntıyı çözeceğiz'

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayan ve maçtan 1 puanla ayrılan Konyaspor kendi sahasında galibiyete hasret kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayan ve maçtan 1 puanla ayrılan Konyaspor kendi sahasında galibiyete hasret kaldı.
 
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyasporlu oyuncu Hakan, kendi sahalarında oynadıkları maçı kazanmak için sahaya çıktığını belirterek, "Kazanmak istiyorduk ama 1 puana razı olduk. Artık her maçımız zor ve gerçekten zorlanıyoruz. Üzgünüz. Son dakikalarda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik 3 puan almamız içten bile değildi ama 1 puanla yetindik. Mutluyuz diyemem. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.
 
Yeşil-beyazlı oyuncu Emre ise maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu ama pozisyonları iyi değerlendiremediklerini ifade ederek, "Maçın ikinci yarısı onlar üstün oynamaya başladılar. Son dakikalarda mücadelemizi arttırdık ve güzel pozisyonlar bulduk. Bugün kaybettiğimiz 3 puanın telafisini Ankaragücü maçında yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
Yeşil-beyazlı Emrah ise maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu ancak erken gelen golle sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Ancak daha sonra toparlanmayı bildik. Maçı uzun süre önde götürdük ama skoru koruyamadık. Galibiyete en yakın taraf bizdik. İnşallah önümüzdeki haftalarda galibiyet serimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

DOĞAN: "ORTA SAHADA SORUNUMUZ VAR"
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da Konyaspor'un ilk 10 dakikada 3 net pozisyona girdiğini ve bunların birisini gole çevirdiğini dile getirerek, "Beraberlikten golünden sonra rakip üstün oynamaya başladı. Daha sonra 2-2 yi yakalamayı başardık. Maçın sonlarında net pozisyonlar yakaladık. Maç gitti geldi. Bizim takımın orta sahada sıkıntısı var. Bunu bir an önce çözmem lazım. Geçen senenin son şampiyonu olduğumuz için hazırlıksız başladık ve son anlarda bünyemize oyuncular kattık. Hakemler sahamızda
gerçekten güzel maç yönetiyorlar ama deplasmanda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Stat ve atmosfer çok güzeldi. Puan puandır. Son pozisyonları değerlendirseydik maçtan galip ayrılabilirdik." dedi.

ZEVKLİ BİR MAÇ OLDU
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise maça 1-0 mağlup başladıklarını ve bunun takımın oyununu etkilediğini vurgulayarak, "1-0'ın ardından takım olarak bocaladık ve savunmamızda hatalar yaptık. Ancak daha sonra normal oyunumuza döndük. İlk yarı kötüydük ama ikinci yarı oyuna biz iyi başladık. Hatalar yaptık ve net pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı önde götürdüğümüz maçta uzaktan bir şutla galibiyeti kaybettik. Kazanmak istiyorduk ama yine de deplasmanda alınan her puan iyidir.
Zevkli bir maç oldu. Her iki takımı da güzel oyunlarından dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA