• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Orhan Hakalmaz Konyalıları coşturdu
10 Temmuz 2011 Pazar 15:59

Orhan Hakalmaz Konyalıları coşturdu

Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kültürpark Akşamlarına konuk olan Orhan Hakalmaz, sevilen türkülerini Konyalılar için söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlediği Kültürpark Akşamları, Orhan Hakalmaz konseri ile devam etti.

Konseri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen ve Konyalı sanatçı Ahmet Özdemir de izledi. Kültürpark Amfi Tiyatro’nun saatler öncesinden dolduğu konseri binlerce kişi de Kültürpark içine kurulan dev ekrandan takip etti.

Birbirinden güzel türkülerini Konyalılar için seslendiren Orhan Hakalmaz; Gitme Bülbül, Eremedim Sefasına gibi Konya türkülerini de izleyicilerle birlikte söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kültürpark Akşamları’na birbirinden değerli sanatçıların konuk olduğunu belirterek, Konya’ya en çok yakışan sanatçıların başında Orhan Hakalmaz’ın geldiğini söyledi.

Başkan Akyürek, programın sonunda Ahmet Özdemir ile birlikte Orhan Hakalmaz’a çiçek takdim etti.

YORUMLAR
timsah çukuru
tuncaydursun
DAHA DÜN DİYARBAKIR BİNGÖL KARAYOLUNDA ÇOCUK KATİLLERİ UYUŞTURUCU TACİRLERİ IRZ DÜŞMANI...OLAN PKK DENEN İT SÜRÜSÜ TARAFINDAN 2 ASKER 1 VATANDAŞIMIZ KAÇIRILDI.BU HABERİ DUYDUKTAN SONRA BU GECEYİ YATAKLARINDA UYUYARAK GEÇİREN HERKESE BİR SÖZÜM OLACAK.'''ONLARIN AİLESİ YERİNE KENDİNİZİ KOYUN'''BİR HEYKEL İÇİN,HES'LER İÇİN'VEYA TV.PROGLAMI İÇİN MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN SENDİKA BAŞKANLARI,BARO BAŞKANLARI,KADIN KURULUŞLARI,ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI, SANATÇILAR,KARANLIK FİKİRLİ AYDINLARI,KANAAT ÖNDERLERİ....PKK YAPMIŞ OLDUGU DAGA ADAM KALDIRMA EYLEMİNİN YALNIŞ OLDUGUNU,EŞKİYALIK OLDUGUNU,TALİBAN, ZİHNİYETİ OLDUGUNU BÖLÜCÜLÜK ,GERİCİLİK OLDUGUNU ...BU GÜN ANLATMAYACAKSINIZDA NE ZAMAN ANLATACAKSINIZ.3 KİŞİNİN BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE GECEYİ UYUYARAK GEÇİREN HERKES NABAL ALMIŞ OLACAKTIR.
95.7.242.39
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA