• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Orada İslam dünyasının desteğine ihtiyacımız var
16 Kasım 2013 Cumartesi 10:26

Orada İslam dünyasının desteğine ihtiyacımız var

Anonymous hacker gurubuna bağlı bilgisayar korsanı Jeremy Hammond (28) yargılandığı New York bölge mahkemesi tarafından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Amerikan Küresel istihbarat şirketi Strafor dahil olmak üzere, çeşitli devlet kurumlarına ait gizli belge ve yazışmaları kanunsuz bir şekilde ele geçirmekle suçlanan bilgisayar korsanı Jeremy Hammond, yargılandığı ABD mahkemesi tarafından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Hammond'un işlediği suçlar arasında, 860 bin çalışanı ve abonesi bulunan Savunma İstihbarat şirketi, Strafor'un gizli belge ve yazışmalarını kanunsuz bir şekilde ele geçirmek, çeşitli kamu kurumlarına ait gizli yazışmaları takip etmek, çeşitli bankalara ait yaklaşık 10 bin müşterilerinin özel bilgilerini çalmak, 60 bin kredi kartı bilgilerini ele geçirmek , Wikiliks'e yardım ve belge sağlamak, ABD şirketlerine ait özel yazışmaları ve e-mailleri ele geçirmek, çalıntı kart bilgileri ile 700 bin dolarlık izinsiz işlem gerçekleştirmek gibi konular yer alıyor.

Anonymous'a bağlı çalıştığını itiraf eden 28 yaşındaki bilgisayar korsanı Hammond, verilen 10 yıl hapis cezasının ardından, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA